OPI sărbătorește iarna aceasta împreună cu Hello Kitty, lansând o colecție de sărbători dedicată aniversării de 45 de ani a acesteia

A sosit sezonul sărbătorilor și chiar avem muuulte lucruri de sărbătorit! Nu numai faptul că magia începe să se simtă în aer, dar și parteneriatul cu Sanrio pentru a marca aniversarea celor 45 de ani a personajului iconic, Hello Kitty, prin intermediul colecției de sărbători OPI x Hello Kitty.

În onoarea celebrării personajului nostru favorit, am vrut să realizăm ceva special, așa că am strâns tot ceea ce iubim la ea și am creat nuanțe festive, pe care le poți purta tot sezonul acesta. Și pentru că Hello Kitty este înconjurată mereu de prietenii săi, nu puteam să nu readucem în această colecție mult râvnita nuanță “Let’s Be Friends”, pentru că…să fim realiști, rozul nu se demodează niciodată.

Vă invităm așadar să aruncați o privire și să descoperiți modurile în care colecția OPI x Hello Kitty vă poate inspira în acest sezon magic:

PRIETENIE

Nimeni nu își lasă prietenii să decoreze prăjiturele sau să se uite la filme de sărbători singuri. Există atât de multe lucruri fun pe care le poți face împreună cu cei mai buni prieteni de sărbători și pentru a celebra acest lucru, am readus nuanța “Let’s Be Friends” fără să stăm pe gânduri. Folosește-o atât pe unghiile tale, cât și pe cele ale BFF-ului tău. 😜

GLITTER

Hello Kitty are o inimioară de aur, așa că am creat culori de sărbătoare ce te vor ajuta să strălucești și tu ca ea! Fie că sărbătorești ziua ei sau Anul Nou, “Glitter all the Way” te va transforma în inima oricărei petreceri la care mergi!

Pentru și mai multă sclipire, încearcă “Born to Sparkle” ✨ ✨

FUNDIȚE

Fundița iconică roșie este laitmotivul acestei perioade, fiind folosită de noi toți la ambalarea cadourilor pentru cei dragi. Așadar, OPI a creat nuanța “All About Bows” pentru ca tu să o porți în timp ce pregătești surprizele de Crăciun!

PUPICI & ÎMBRĂȚIȘĂRI

Hello Kitty este prima care își întâmpină prietenii cu îmbrățișări și pupici, așa că agață și tu vâscul și fii pregătită să primești “A Kiss on the Chic”, o nuanță bogată de burgundi care este posibil să te facă să roșești! 🤭

Acum că ai văzut ce ne-a inspirat atunci când am creat această colecție de sărbători, pictează-ți și tu unghiile în magia sărbătorilor, alegând nuanța preferată și arată-ne printr-o postare în social media folosind hashtag-ul #OPIxHelloKitty!

Pentru toți cei care sunt deja #OPIObsessed, urmăriți pagina de Facebook OPI România pentru a fi la curent cu noutățile și dați share articolului daca simțiți că v-a inspirat! 😊

P.S. Cum arată un nail art tematic – THE SUPERCUTEST – puteți vedea în video-ul de mai jos. Pentru mai multe nail-art-uri inspirate de această colecție, urmăriți canalul de YouTube OPI.