OPI reinventează universul Disney odată cu lansarea Colecției de Iarnă • The Nutcracker and Four Realms •

OPI and Disney’s The Nutcracker and the Four Realms

Vizionarea baletului lui Ceaikovski, „Spărgătorul de nuci”, este o tradiție de sărbători încărcată de magie. În cinstea acestei tradiții prețioase, OPI a colaborat cu Disney la celebrarea noului lor blockbuster, „Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri”, pentru a aduce nuanțe de poveste pe unghiile tale. OPI a creat 12 nuanțe diferite de lacuri în ediție limitată și trei lacuri glitter ce se integrează perfect în această colecție inspirată de filmul Disney. Transportați-vă unghiile pe tărâmuri noi cu nuanțele OPI în ediție limitată.

Tărâmul Florilor

Aceste culori vibrante înfloresc pe tot parcursul anului. Manichiura ta perfectă cu #EnvyTheAdventure îi va face invidioși pe toți privitorii ei.

Nuanțele acestui tărâm sunt: Envy the Adventure, Lavendare to Find Courage și Berry Fairy Fun

Tărâmul Dulciurilor

Mai dulci decât Zâna Fondantelor, aceste nuanțe clasice de roșu, roz și auriu vor face ca toată lumea să fie #OPIObsessed.

OPI and Disney’s The Nutcracker and the Four Realms

Nuanțele acestui tărâm sunt: Candied Kingdom, Dazzling Dew Drop și Toying With Trouble

Tărâmul Fulgilor de zăpadă

Nu contează dacă ești rece ca gheața, nu-ți sacrifica niciodată scânteia! Pentru prima dată OPI oferă lacuri glitter în Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor.

OPI and Disney’s The Nutcracker and the Four Realms

Nuanțele acestui tărâm sunt: Dreams Need Clara-Fication, Tinker Thinker Winker și Dreams on a Silver Platter

Cel de-al patrulea tărâm

Preferi o nuanță închisă în locul glitter-ului? Înseamnă că acest look este pentru tine și cu siguranță este aprobat de Mama Ginger.

OPI and Disney’s The Nutcracker and the Four Realms

Nuanțele acestui tărâm sunt: March in Uniform, Ginger’s Revenge și Black to Reality

 

Clara pornește într-o călătorie pentru a găsi cheia ce ar readuce armonia într-o lume instabilă, așa că vă recomandăm să testați lacurile de unghii din cele patru tărâmuri.

Această colecție se adaptează oricăror preferințe, conținând atât nuanțe deschise, care ne amintesc de iarnă, cât și culori închise, vibrante. Acest balet clasic, transpus astăzi și într-o capodoperă cinematografică, este atât de inspirațional! Imaginile sunt absolut spectaculoase. Dramatismul acestei colecții constă în nuanțele cu textură de glitter, care se regăsesc acum nu numai în formula Nail Lacquer, ci și în Infinite Shine și GelColor, pentru o manichiură care să reziste și mai mult! Glitter-ul continuă să fie o tendință de top în preajma sărbătorilor, iar glitterele din colecția The Nutcracker and Four Realms sunt special concepute pentru a fi folosite atât individual, cât și în combinație cu celelalte nuanțe clasice ale colecției. Folosiți doar glitter-ul pentru un aspect festiv sau obțineți o manichiură multidimensională prin adaugarea lui peste o altă nuanță specială.

Suzi Weiss-Fischmann, Co-fondatorul și Brand Ambasadorul OPI

                        

                         

-->