OPI ❤ Barbie The Movie: simte-te ca o păpușă cu noua manichiură OPI

OPI ❤️ Barbie

Ce au în comun cea mai celebră păpușă din lume, cel mai recent blockbuster și cel mai apreciat producător de lacuri de unghii și produse destinate manichiurii (#1 nail salon brand worldwide)?

Să fie culoarea, vitalitatea, entuziasmul sau eleganța? De ce nu toate acestea?

OPI ❤ Barbie The Movie înglobează tot universul Barbie în sticluțe colorate de lacuri de unghii iconice! Încearcă-le și tu!

Pentru amatoarele de culori îndrăznețe, dar și pentru iubitoarele de pasteluri și, mai ales, pentru publicul care vrea să țină pasul cu cele mai noi tendințe, noul paletar OPI se grăbește să fie purtat și plăcut. Nuanțele feminine, inspirate din cromatica și estetica filmului cuceresc la prima vedere. Bon Voyage to Reality! e un nude roze cremos, Every Night is Girls Night – pentru unghii cu sclipici iridescent, Best Day Ever – cel mai strălucitor roz, Feel the Magic – un roz saturat, pe care l-ai asocia intuitiv cu celebra păpușă Barbie, Welcome to Barbie Land! – nu nuanța de roz cu care ești obișnuită, Hi Barbie! – evident, un roz bombon perfect, Hi Ken! – un galben pastel care îndeamnă la flirt, Yay Space! – un baby blue strălucitor, care te poartă către stele și My Job is Beach – nuanța desăvârșită de albastru marin, care te duce cu gândul la plajă și, de ce nu?, la jobul lui Ken.

OPI ❤️ Barbie

Inspirația păpușii Barbie

În îndepărtații ani ’50, o femeie creativă și curajoasă pe nume Ruth Handler și-a dat seama că lumea jucăriilor pentru fetițe are nevoie de ceva extraordinar. Și astfel, în anul 1959, a apărut prima păpușă Barbie, o păpușă care avea să revoluționeze lumea!

Imaginează-ți vremurile în care această păpușă uimitoare a pășit pentru prima dată pe scena jucăriilor. Cu părul ei de un blond strălucitor, hainele sofisticate și un zâmbet mereu contagios, Barbie a adus cu sine deopotrivă eleganță și aventură în viața copiilor din întreaga lume. De-a lungul decadelor, ea nu a fost doar o jucărie, ci un simbol al îndrăznelii feminine, un exemplu viu că fetele pot aspira la orice și pot cuceri lumea.

Barbie nu s-a oprit niciodată din a evolua și a se adapta la schimbările timpului. Ea a experimentat cele mai captivante profesii, de la exploratoare spațială la doctoriță, de la designer de modă la avocată, dovedind lumii întregi că orice vis poate deveni realitate. În același timp, a învățat copiii că bucuria se ascunde în cele mai simple momente și că prietenii și familia sunt cei mai prețioși tovarăși.

Dar Barbie nu este doar o păpușă, ci și o adevărată forță culturală! Ea a inspirat artiști și colecționari, a strălucit pe ecranele de cinema, a poposit în paginile cărților și a devenit protagonista a numeroase evenimente speciale. Atunci când pui mâna pe o păpușă Barbie, e imposibil să nu simți universul ei magic și posibilitățile infinite de a trăi povești uluitoare.

Barbie a transformat lumea jucăriilor într-un loc plin de culoare și aventură. Eroul nostru din plastic a devenit un simbol al imaginației nelimitate și ne-a arătat că moda, curajul și prietenia sunt cele care ne definesc cu adevărat. OPI duce mai departe povestea –  brandul s-a lăsat inspirat de nemărginita forță a personajului și a creat, poate, cea mai delicioasă colecție de oje inspirate din Universul roz. Dar, mai întâi, să aflăm câte ceva și despre cel mai vizionat film al anului, BARBIE!

BARBIE pe marile ecrane

Warner Bros. Pictures a adus la viață universul păpușii Barbie cel mai așteptat film al verii sau, poate, chiar al anului. Sub îndrumarea regizoarei Greta Gerwig, acest proiect a fost construit într-o perioadă destul de lungă de timp, raportat la media industriei filmului. Inițial, în decembrie 2016, Amy Schumer era cotată pentru rolul principal, însă ulterior a renunțat din cauza diferendelor creative.

În ianuarie 2019, s-a confirmat că Margot Robbie va prelua rolul emblematic al păpușii Mattel, iar în octombrie 2021, Ryan Gosling s-a alăturat distribuției în calitate de partener de plastic al lui Barbie, Ken. În cadrul unei discuții cu Carey Mulligan în decembrie 2022, Robbie a subliniat stilul plin de elemente ludice al filmului, promițând că vom vedea și celebrele case de vis ale lui Barbie.

Pe 25 aprilie 2023, o previzualizare a filmului a fost prezentată la CinemaCon 2023 în Las Vegas. Greta Gerwig a împărtășit bucuria experienței filmărilor și a mărturisit că a izbucnit în lacrimi când a pășit pentru prima dată pe platou. Chiar dacă o continuare a filmului BARBIE nu este confirmată, Margot Robbie a sugerat că povestea are potențialul de a se dezvolta în mai multe direcții. Greta Gerwig, la rândul ei, a exprimat dorința ca acest film să deschidă calea către o serie de filme Barbie variate. Cu sau fără o continuare, filmul s-a dovedit a fi un succes cert, adunând peste 1 miliard de dolari în încasări la box office în primele două săptămâni de la lansare. Cât despre ce schimbări și trenduri a influențat în modă, trebuie să știi că:

 • Melodia ”Barbie Girl” a celor de la Aqua e în trending pe rețelele de socializare; indiferent dacă deschizi Instagram Reels sau îți urmărești conținutul preferat pe TikTok, e imposibil să ratezi să fredonezi ”I’m a Barbie girl in a Barbie world” – și, cu siguranță, popularitatea merge mână în mână cu proaspăta lansare cinematografică.
 • #barbiecore e unul dintre cele mai folosite hashtags anul acesta și descrie, de cele mai multe ori, conținut vizual cu ținute roz sau în nuanțe pastelate, inspirate din film.
 • În martie 2022, cu mai bine de un an înainte de lansarea filmului, designerul Valentino, Pierpaolo Piccioli, a introdus nuanțe de roz saturat în mai bine de jumătate dintre piesele din colecția sa – cu sau fără legătură cu filmul. Cert este că, la premieră, numeroși actori au ales ținute Valentino, pentru a respecta tematica evenimentului.

În acest context, OPI a semnat un parteneriat cu Warner Bros. și Mattel, pentru a lansa o nouă colecție de lacuri de unghii Barbie.

OPI ❤ Barbie The Movie – o colecție limitată de lacuri de unghii iconice

OPI este o divizie a Wella Company dedicată deopotrivă profesioniștilor și consumatorilor care își îngrijesc unghiile acasă. Ojele OPI au depășit dintotdeauna barierele cromatice și estetice, fiecare nuanță fiind un veritabil statement. ”Pictează povestea pe care vrei să o spui”, îndeamnă OPI.

În calitate de cel mai bun brand pentru unghii din lume (#1 nail salon brand worldwide), OPI își ia, față de consumatori, angajamentul de a furniza nenumărate nuanțe ale unor produse de cea mai bună calitate și de a inova lumea tehnicienilor și a artiștilor specializați în estetica unghiilor. De la culori care au câștigat premii și până la efecte neașteptate, tratamente eficiente și dispozitive inovatoare, OPI inspiră cu fiecare colecție. Iar OPI ❤ Barbie nu face excepție.

Unghii Barbie: inspiră-te din noua colecție de pasteluri de la OPI

OPI aduce în prim-plan colecția OPI ❤ Barbie the Movie, transformând spiritul iconicei păpuși Barbie în nuanțe viu colorate de lacuri de unghii. Inspirată de mult-așteptatul film Barbie regizat de Greta Gerwig, OPI se aliază cu Warner Bros. și Mattel pentru a aduce în viața reală celebrul personaj Barbie, prin colecția OPI ❤ Barbie the Movie.

Colecția cuprinde nouă nuanțe, care radiază în lumina soarelui și exprimă energie în timpul nopții. Aceste culori versatile pot fi purtate cu încredere în orice context și moment, iar denumirile lor, create în colaborare cu regizoarea și scenarista Gerwig, captează întreaga vibrație a filmului:

OPI ❤️ Barbie Bon Voyage to Reality!
Lacul de unghii OPI Bon Voyage to Reality!

Fii sufletul petrecerii, la fel ca Barbie și strălucește precum o stea datorită acestei nuanțe cu sclipici iridescent!

OPI ❤️ Barbie Every Night is Girls Night
Lacul de unghii OPI Every Night is Girls Night

Fii sufletul petrecerii, la fel ca Barbie și strălucește precum o stea datorită acestei nuanțe cu sclipici iridescent!

OPI ❤️ Barbie Best Day Ever
Lacul de unghii OPI Best Day Ever

Orice zi poate fi perfectă, dacă ai unghiile de un roz sclipitor!

OPI ❤️ Barbie Feel the Magic
Lacul de unghii OPI Feel the Magic

imte magia vietii, în timp ce porți pe unghii o nuanță intensă și cremoasă de roz saturat.

OPI ❤️ Barbie Welcome to Barbie Land!
Lacul de unghii OPI Welcome to Barbie Land!

Pentru ocazii speciale, folosește nuanțe speciale de roz.

OPI ❤️ Barbie Hi Barbie!
Lacul de unghii OPI Hi Barbie!

Niciun alt roz nu strigă mai tare ”Barbie!” decât această nuanță de ojă OPI.

OPI ❤️ Barbie Hi Ken!
Lacul de unghii OPI Hi Ken!

Galbenul pastel nu lipsește din colecție; denumirea nuanței este, în sine, un flirt.

OPI ❤️ Barbie Yay Space!
Lacul de unghii OPI Yay Space!

La fel ca tine, care poți face orice îți dorești, Barbie poate călători în spațiu; și în astfel de momente poartă pe unghii un baby blue strălucitor, care atrage toate privirile.

OPI ❤️ Barbie My Job is Beach
Lacul de unghii OPI My Job is Beach

replica lui Ken a fost tradusă cromatic într-un albastru maritim, greu de ignorat.

Pentru cei pasionați de modă și manichiură, colecția OPI ❤ Barbie the Movie introduce patru nuanțe cremoase de roz, cu o finisare metalică, și o nuanță îndrăzneață și saturată de magenta. Pe lângă tonurile semnătură de roz, colecția include și trei culori strălucitoare: un galben vibrant ca lămâia coaptă, un albastru celest și un baby blue luminos. Pentru un plus de strălucire și distracție, s-au adăugat încă două nuanțe strălucitoare, una cu sclipici iridescent argintiu și alta cu particule metalice roz. Iar pentru îndrăzneții care vor să folosească mai multe nuanțe, OPI propune un look multicolor inedit, pe care îl numește Barbie Briiiights. Sau te îndeamnă să încerci nail artDolls Rule e o altă propunere îndrăzneață și jucăușă, destinată celor care se exprimă din plin prin manichiură.

Suzi Weiss-Fischmann, cofondator OPI, aduce în discuție puterea și diversitatea drept motoare principale ale demarării acestui parteneriat cu Mattel, tocmai pentru că sunt valori la care aderă și brandul OPI. Jill Bartoshevich, Director Global Color Equity, e de părere că nuanța Hi Barbie! este sufletul colecției.

Citește aici declarațiile celor două purtătoare de cuvânt OPI.

De ce să alegi OPI pentru unghiile tale

În anii 1980, când se lansa brandul OPI, industria îngrijirii unghiilor avea să treacă printr-un moment istoric. Până atunci, nimeni nu le spusese femeilor că oja este încă o modalitate prin care se pot exprima, una prin care își pot oglindi personalitatea, gusturile și starea de spirit. Odată cu apariția OPI, femeile din întreaga lume au devenit tot mai expresive cu privire la cine sunt și cine vor să fie.

OPI ❤ Barbie the Movie nu este, însă, singura colecție OPI care a făcut furori. Iată care sunt cele mai cumpărate nuanțe ale brandului și lasă inspirația să te învăluie în culoare:

 • OPI Bubble Bath – un roz bombon neutru, cât se poate de dulce!
 • OPI Big Apple Red – cel mai intens și suculent roșu, inspirat din energia celui mai vibrant oraș, New York City!
 • OPI Tickle My France-y – această nuanță plăcută de roz e aproape obraznică și te duce cu gândul la idilele pariziene din cărți și filme.
 • OPI Alpine Snow – o nuanță aproape crocantă de alb, ce replică perfect zăpada densă a iernii.
 • OPI I’m Not Really a Waitress – un roșu precum vinul, care denotă eleganță, clasă și încredere în forțele proprii.
 • OPI Princesses Rule – o nuanță prețioasă de roz sclipitor, care nu ratează lista de bestsellers ale brandului!
 • OPI You Don’t Know Jacques – neutru with a twist – această nuanță taupe surprinde, fără a șoca.
 • OPI Lady in Black – cel mai negru negru se află, de asemenea, pe lista celor mai bine vândute oje OPI.
 • OPI Malaga Wine – onctuos și aproape periculos, acest produs al brandului inspirat de licori bahice se potrivește tuturor nuanțelor de piele și poate fi purtat cu orice ocazie.
 • OPI Cajun Shrimp – un roșu coral sofisticat, perfect pentru zilele însorite, pe care aproape că ai putea să ți-l tatuezi pe unghii din iunie până în august!

Indiferent dacă te atrage noua colecție în care rozul este vedetă, alături de nuanțe pastelate de galben și bleu sau dacă preferi una dintre nuanțele clasice, care au câștigat deja inimile clienților din întreaga lume, te poți baza întotdeauna pe OPI pentru o manichiură perfectă. Nu contează dacă îți faci unghiile acasă sau la salon, lacurile de unghii OPI îți vor îmbrăca perfect manichiura și te vor face să te simți fabulos! Tu le-ai încercat?

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

TIK TOK

@opi_romania

Poți achiziționa colecția din magazinele și saloanele partenere:

emag
shopidoki

Dacă reprezinți un salon, îți recomandăm să contactezi Consultantul Comercial din zona ta sau să accesezi formularul de aici.