WELLA COLOR MOTION+. INGRIJIRE PENTRU PARUL VOPSIT ȘI SENSIBILIZAT

Acum nu mai este nevoie să alegi între protecția culorii și rezistența părului. Cu produsele de îngrijire Wella Color Motion+ pentru păr vopsit, soluțiile sunt acum la îndemâna ta.

Noile produse de îngrijire Wella, Color Motion+, îmbunătățesc calitatea părului vopsit în trei moduri:

1/ prin asigurarea unei protecții a culorii de până la 8 săptămâni;

2/ prin oferirea unei străluciri vibrante;

3/ prin întărirea structurii firului de păr.

Produsele Wella Color Motion+ reunesc cele mai performante ingrediente de îngrijire:

Tehnologia de protecție împotriva radicalilor liberi: metalele sunt încapsulate și reduc formarea radicalilor liberi, responsabili de mătuirea culorii.

Luciu intens la suprafața firului de păr: cuticula este netezită pentru a intensifica strălucirea părului și pentru a obține mai multă manevrabilitate.

Agenți de legătură WellaPlex: pentru un păr mai puternic.

COLOR MOTION+ Șampon pentru protecția culorii

Ajută la sigilarea culorii, păstrând în același timp netezimea și strălucirea părului. Șamponul Wella conține Anti-Oxidanți pentru o protecție sporită a părului împotriva radicalilor liberi. Consistența clară, cu spumă luxoasă lasă părul neted, cu o strălucire vibrantă.

COLOR MOTION+ Balsam pentru protecția culorii

Tratament hrănitor pentru păr colorat, pentru utilizare frecventă. Ajută la uniformizarea suprafeței părului, pentru o reflexie luminoasă și uniformă a culorii. Aplicați o cantitate mică pe părul umed, proaspăt spălat, distribuind produsul uniform. Clătiți foarte bine.

COLOR MOTION+ Mască intensă pentru protecția culorii

Restructurează părul colorat. Oferă părului strălucire și manevrabilitate de durată. Folosiți o cantitate foarte mică. Aplicați numai pe zone sensibilizate (lungimi și vârfuri). Agenții de legătură WellaPlex ajută la reconstruirea legăturilor din interiorul firului de păr. Pentru un păr mai puternic și mai ușor de manevrat. Oferă netezime și luciu, pentru o reflexie excelentă a culorii. Aplicați o cantitate mică pe părul umed, proaspăt spălat, distribuind produsul uniform. Lăsați să acționeze 5 minute. Clătiți foarte bine.

COLOR MOTION+ Tratament pentru scalp sensibil

Loțiune pentru protecția scalpului, înainte de serviciul de colorare. Deși produsele moderne de colorare a părului sunt delicate cu scalpul, există totuși un număr foarte mic de cliente ce suferă de disconfort la nivelul scalpului în timpul procesului de colorare. Această loțiune pentru protecția scalpului este tratamentul perfect pentru acest tip de cliente. Aplicați o cantitate mică pe scalp. Uscați ușor cu un uscător. Folosiți un nivel scăzut de căldură la nivelul scalpului. Nu clătiți. Continuați aplicarea culorii ca de obicei.

COLOR MOTION+ Tratament pentru păr sensibilizat

Tratament pentru păr, înainte de colorare. Îmbunătățește structura suprafeței firului de păr Adesea, părul nu are o porozitate uniformă, ceea ce poate duce la rezultate neuniforme ale culorii finale. Pre-Color Treatment îmbunătățește structura și intensifică strălucirea părului și îl pregătește pentru rezultate
uniforme de culoare. Perfect pentru părul poros. Pulverizați pe părul uscat, în special pe porțiunile poroase, până când părul este saturat. Uscați complet părul și aplicați culoarea ca de obicei.

COLOR MOTION+ Tratament pentru fixarea culorii

Întărește structura părului în timp ce îmbunătățește retenția moleculelor de culoare. Funcționează în doar 30 de secunde. Optimizează Ph-ul părului după colorare. Aplicați pe părul umed, proaspăt spălat și distribuți uniform. Clătiți foarte bine.

#AskForWellaRo #ColorMotionRo #WellaHair

-->