Nou de la Wella Professionals, Koleston Perfect!

#WellaPassionistas: Un eveniment pentru cei mai pasionați hairstilisti.

 

20 noiembrie 2018

Noul KOLESTON PERFECT schimbă prezentul și le oferă clienților din saloanele WELLA PROFESSIONALS cea mai importantă inovație din istoria colorării părului din ultimul secol.

Un eveniment plin de pasiune și de culoare a avut loc la The Point, un loc cu un farmec aparte. Alături de eroul zilei, Koleston Perfect, au fost prezenți cei mai talentați și pasionați coloriști din București. Aceștia au aflat primii informațiile despre cel mai revoluționar produs lansat de Professional Brands: Koleston Perfect. Evenimentul din București este primul din seria evenimentelor #WellaPassionistas, urmând încă două evenimente, unul la Cluj-Napoca pe 4 Decembrie și unul la Sibiu, pe 10 decembrie.

  

Inovațiile tehnologice PURE BALANCE și ME+ pe care le înglobează NOUL KOLESTON PERFECT sunt rezultatul a peste 7 ani de cercetare știintifică și a peste 3000 de formule și teste. Noua vopsea are la bază peste 20 de noi patente pentru a putea oferi o culoare mai pură și mai echilibrată, adaptată gusturilor și nevoilor clienților – o vopsea de păr care acoperă 100% firele albe și care crează aceeași profunzime a culorii de la rădăcini până la vârfuri.

   

#AskForWella

#WellaHair

#KolestonPerfect

#PureBalanceChallengeRo

#WellaPasionistasRo

  

Click aici pentru evenimentul Koleston Perfect in imagini!