Wella Pofessionals Invigo Sun

Să vorbim despre vară, despre mult așteptata vacanță… dar mai ales despre cum trebuie să avem grijă de părul nostru. Soarele este minunat pentru starea noastră de spirit, dar părul are nevoie de extra protecție pentru a-l păstra sănătos. Îngrijirea părului este o necesitate absolută, deoarece păstrează firele protejate împotriva radiațiilor ultraviolete, a clorului și a apei sărate. Iată câteva sfaturi de la stiliștii noștri pentru a-ți păstra părul sănătos în vacanță.

☀️ PROGRAMEAZĂ-TE LA SALON ÎNAINTE DE A PLECA ÎN VACANȚĂ
Dacă ai vârfurile proaspăt tunse, părul va fi într-o stare bună atunci când este expus la soare, iar culoarea proaspătă a părului va arăta incredibil în fotografiile tale de vacanță. Încearcă la salon și tratamentul Fusion cu Amino Refiller. Acest tratament intens aduce părului aport de amino-acizi, ce penetrează firul de păr până la cortex, prevenind ruperea ulterioară. Părul se va simți proaspăt, revigorat, moale, elastic și rezistent… și pregătit pentru soare.

 

☀️ COAFEAZĂ PĂRUL CÂT MAI NATURAL
Vara, coafurile pot fi mai lejere și mai neastâmpărate. E permis, doar e vacanță. Lasă părul să se usuce natural, iar pentru un look autentic de vară, pulverizează EIMI Ocean Spritz – un spray cu săruri minerale ce oferă textură mată, neprelucrată. Pentru a obține un look perfect de vară, aplică Ocean Spritz pe părul umed și apoi împletește-l în două cozi. Lasă-l să se usuce și apoi despletește-l și descoperă look-ul visat. Dacă îți dorești o textură mai evidentă, aplică Ocean Spritz și pe părul uscat pentru a-ți finisa coafura.

☀️ UMEZEȘTE PĂRUL ÎNAINTE DE A INTRA ÎN MARE SAU ÎN PISCINĂ
Părul ud absoarbe mai puțin clor sau sare decât cel uscat. Clătește părul după fiecare baie în mare sau în piscină.

☀️ BAGAJUL DE VACANȚĂ TREBUIE SĂ CONȚINĂ PRODUSE PENTRU PĂR
Părul are nevoie de protecție UV. Pentru a-ți proteja șuvițele, ia cu tine în vacanță Invigo Sun Protection Spray – Tratament Spray cu protecție UV. Hidratează părul și protejează culoarea datorită Pro-Vitaminei B5.

☀️ PROTEJEAZĂ VÂRFURILE
Dacă ai părul lung, redu suprafața expusă soarelui – prinde-l în coc, astfel încât să fie cât mai puțin expus soarelui. La prânz poartă și o pălărie de soare. Dacă pălăria este din material textil, umezește-o cu apă rece – te vei răcori imediat, ca și cum ai avea un aer condiționat „la purtător“.

☀️ ÎNGRIJEȘTE PĂRUL DUPĂ EXPUNEREA LA SOARE
După piscină și înainte de cină, rasfață-ti părul și corpul. Șamponul Invigo Sun curăță delicat părul după expunerea la soare, pe plajă sau la piscină, iar tratamentul ultra-hidratant Invigo Sun Express Conditioner cu ulei de caise și Pro-Vitamina B5 repară părul după expunerea la soare, acesta devenind sănătos și moale la atingere.

#AskForWellaRo #InvigoSun #TimeToRecharge

ℹ️ VreauInvigoSun

-->