Trendsetterul își schimbă părul, dar bunul obicei ba!

Trendsetterul își schimbă părul, dar bunul obicei ba!

Cu toții știm că unul dintre cele mai sigure mijjoace de a obține schimbări de look spectaculoase este schimbarea coafurii… dar și a culorii părului… dar și a texturii. Cui nu i-ar plăcea să fie azi blondă cu un bob sleek, mâine roșcată cu bucle scurte, iar poimâine să experimenteze cum e să ai cozi lungi de un verde profund? Află de la noi: trendsetterul își schimbă părul, dar bunul obicei ba!

Multe dintre noi chiar se dedau unor astfel de experimente, cât se poate de instagramabile, dar cu timpul părul începe sâ se resimtă: se degradează, își pierde strălucirea și suplețea, se rupe, începe să cadă. Am dori să mai schimbăm coafura… dar este din ce în ce mai puțin păr de coafat.

Trendsetterul mizează pe tratamente de bonding

Nu vă temeți, nu urmează sfaturi înțelepte despre cât de bine și de sănătos este să ai părul natural (nimeni nu va vorbi vreodată despre perioada atât de „atrăgătoare“ în care părul tău șaten cu tâmplele ușor albite începe să se insinueaze printre meșele verzi sau albastre!) Noi, cei de la Sebastian Professional, înțelegem perfect că nimeni nu ar vrea să renunțe la jocul de culoare, că nu avem timp de petrecut ascunzându-ne de camerele foto!

23% din totalul femeilor sunt îngrijorate de ruperea părului și 22% se tem ca își vor pierde masiv din podiaba capirală, în timă ce 22% se tem de uscăciune și 21% de degradarea părului. Dacă însă ne referim numai la femeile între 18 șu 34 de ani care folosesc pe scară largă produse de styliung și-șiu schimbă culoarea părului frecvent, procentul crește la un amețitor 74% din persoanele de sex feminin care sunt îngrijorate de oprul lor deteriorat și care caută soluții de reparare profundă și anti-rupere.  Lor le propunem să introducă printre tratamentelor lor de înfrumusețarea a părului o secțiune spacială destinată tratamentelor de bonding (anti-rupere).

Reparare si protectie

Fără rupere și cu multă reparare

Eroul acestor tratamente se numește Sebastian No.Breaker, Leave-In bonding & styling spray și ajută la repararea părului grav afectat și degradat de utilizarea necorespunzătoare a echipamentelor cu căldură și de produsele chimice. Folosindu-l, ruperea părului se va reduce cu nu mai puțin de 99% față de un șampon obișnuit – iar în acest timp tu beneficiezi de tot răsfățul unui șampon, iar părul tău se bucură de suplețe și volum – care rezistă până la 4 săptămâni.

Este un produs care are un mare respect pentru timpul tău și nu te țintuiește la salon ore întregi: de fapt, timpul lui de acțiune este de 10 minute.

Reparare și protecție de la Sebastian Professional

Având la bază o formulă cu Apple Acid și polimeri de styling, spray-ul leave-in penetrează în profunzime cuticula firului de păr, unde repară chiar și cele mai severe cazuri de degradare a părului cauzate fie de utilizarea intensivă a echipamentelor electrice, fie de procesele chimice și transformările dramatice și frecvente de culoare. Cum acționează? Prin crearea unor noi legături între fibrele de păr, rezultând astfel până la 99% mai puține fire de păr rupte. Rezultatul este fabulos! Un păr reparat, hidratat și neted, dar în același timp elastic și plin de energie.

Cere deci la salon serviciul de regenerare sau bonding cu Sebastian Professional No.Breaker, care îți asigură cca 4 săptămâni de suplețe. Cum se desfășoară?

1. Părul este șamponat și se șterge surplusul de apă cu prosopul

2. Se aplică No Breaker pe fiecare secțiune de la rădăcini la vârfuri

3. Se combină cu masca tratament Sebastian

4. Se lasă să acționeze 10 min. la cald

SEBASTIAN PROFESSIONAL este primul brand care a îndrăznit să combine beneficiile stylingului și îngrijirii într-un singur recipient, prin lansarea în urmă cu 30 de ani a inovatorului tratament Potion 9. De atunci, SEBASTIAN PROFESSIONAL ne-a mai suprins cu alte produse iconice hibrid precum Whipped Creme și Dark Oil ulei evanescent.