Top 7 nuanțe de șaten, de la părul brun până la brunet închis

Top 7 nuanțe de șaten, de la părul brun până la brunet închis
Top 7 nuanțe de șaten, de la părul brun până la brunet închis

 Putem spune cu certitudine că nu există o singură nuanță de șaten. Și chiar dacă nu o să crezi, acestea sunt mai mult decât versatile, plecând de la culori soft, la părul brun ca sărutat de soare, către zone evidențiate de caramel spre unele mai închise, spre ciocolată sau în nuanțele boabelor brune de cafea. Afla care sunt Top 7 nuanțe de șaten, de la părul brun până la brunet închis.

       Chiar dacă părul tău este negru natural, sau vrei să încerci niște plete brune pentru prima dată, există o mulțime de nuanțe frumoase pe care ar trebui să le iei în considerare.

       Și ghici ce? Wella Professionals a făcut un top cu cele mai râvnite nuanțe de șaten și tehnici de colorare, prin urmare poți să te inspiri în voie.

Descoperă mai jos un top 7 nuanțe de șaten în spectrul brunetelor:

  1. Șaten deschis

Cu un nivel mai închis decât nuanța de brun, șatenul deschis este ideal pentru blondele care își doresc să își scufunde „degetele de la picioare” în piscina cu șaten, sau brunetele care își doresc să își deschidă puțin părul. Această nuanță poate fi întreținută ușor și acasă, cu o doză săptămânală din masca Color Fresh. În doar 10 minute, această doza ușoară de tratament va reîmprospăta nuanța obținută în salon.

  1. Șaten mediu

La jumătatea drumului între șaten închis și deschis, cel mediu este cel mai apropiat de nuanța ciocolatei. Dacă îți dorești să experimentezi această nuanță încearcă să o combini cu balayage-ul, care va face această culoare să arate proaspăt mereu, o culoare multidimensională. Nimeni nu își dorește un păr tern, nu-i așa?

  1. Șaten închis

Cunoscut și ca brunet, șatenul închis este o nuanță bogată și foarte caldă. Asigură-te că dacă optezi pentru această culoare profundă, să folosești o formulă care să reflecte lumina precum vopseaua Illumina Color. Aceasta dezvăluie reflexele luminii în fiecare șuviță, creând un efect multi-tonal, plin de o strălucire puternică.”, recomandă Mihai Badin, stilist Wella Professionals.

  1. Brun – ciocolatiu

E ceva mai delicios decât părul brun în nuanța ciocolatei? Chit că optezi pentru ciocolatiu închis sau pentru cel mai lăptos, vei avea parte de o nuanță bogată, care se topește în lumină. „Strălucirea este obligatorie, prin urmare poți obține acest look cu Koleston Perfect, culoarea noastră permanentă de păr, care dispune de Tehnologia Pure Balance pentru o nuanță intensă extrem de lucioasă.”, explică stilistul.

  1. Brun

Maroul întâlnește blondul în tendința părului brun. Este o nuanță hibrid cu senzația că a fost sărutată de soare, oferind brunetelor strălucirea după care tânjesc pe perioada verii. „Poți obține un aspect estival prin deschiderea la întâmplare a câtorva șuvițe cu Blondor. Decolorantul „freehand” oferă precizie maximă, astfel încât poți obține acasă cele mai măgulitoare captări de lumină. Păstrează ulterior echilibrul acestor șuvițe cu un șampon cu pigment violet. Combinat cu șamponul INVIGO Cool Blonde Color poți contracara instant și alte nuanțe care nu sunt pe gustul tău.”, adaugă Mihai Badin.

  1. Roșcat – castaniu

Adaugă puțin roșu șuvițelor tale maro pentru o nuanță de mahon. Poți combina Koleston Perfect, un burgundy profund și alte nuanțe ciocolatii pentru un look perfect.

  1. Brun – cenușiu

Brunetele iubitoare de blond cenușiu se vor îndrăgosti cu siguranță și de părul castaniu cenușiu, o nuanță foarte rece, care aproape că arată ca o nuanță de gri argintiu. Această variantă de castaniu este perfectă pentru cele cu nuanțe reci, deoarece cele cenușii completează tonurile de albastru și roșu de la suprafața pielii.

Găsește mai multe propuneri care să te inspire pe pagina de instagram @wellahair.ro.