SEB MAN – noua gamă de produse pentru bărbați

Professional Brands lansează SEB MAN, o nouă gamă de produse pentru styling și îngrijire a părului, corpului și bărbii, pentru bărbații care refuză să fie standardizați, având libertatea de exprimare a fiecărei versiuni a personalității lor, în cel mai spontan și natural mod.

““NIMENI NU VREA SĂ FIE STANDARDIZAT. VIAȚA ESTE FĂCUTĂ PENTRU A FI EXPERIMENTATĂ…””, afirmă AIDEN XYDIS, Global Creative Artist SEB MAN. Cunoscut pentru lookurile creative pe care le realizează, AIDEN XYDIS dezvoltă un stil de viață ne\definit, iar în viziunea lui se presetează ritmul pentru o nouă eră de îngrijire și styling pentru bărbați.

Evenimentul de lansare a avut loc în București, într-o locație cool, The Point, ce a reprezentat atmosfera neconvențională perfectă pentru o prezentare de excepție, unde invitații speciali au fost Septimiu Zavate și Octavian Popescu, ambasadorii SEB MAN România. Aceștia ne-au împărtășit din tainele meseriei de hairstilist și, nu în ultimul rând, sfaturi prețioase despre utilizarea produselor și moduri inedite de a le combina pentru a obține maxim de satisfacție pentru clienții bărbați.

SEB MAN include 12 produse esențiale de îngrijire a părului, de styling și îngrijire pentru bărbatul ne\definit. Formula conține extract de Guarana și aromă stimulatoare de bergamotă și piper roz, pentru o prospețime vibrantă, specific masculină.

Urmărește SEB MAN pe pagina de Facebook SEBMANRomania

-->