Repêchage găzduiește în România Conferința “Beauty – Between the Sheets”

(Lydia Sarfati împreună cu echipa Professional Brands la Conferința Beauty -Between the Sheets)

Lydia Sarfati – CEO Repêchage® /Fondator și Președinte al CIDESCO U.S.A și Professional Brands, distribuitor exclusiv Repêchage® în România, au găzduit, în data de 15 octombrie, la Athénée Palace Hilton, o conferință, “Beauty – Between the Sheets”, dedicată unui număr de peste  40 de specialiști.

În cadrul acestui eveniment, Lydia Sarfati a prezentat cele mai noi informații despre tratamentele care influențează industia de îngrijire a pielii. Specialista a oferit detalii despre noul tratament facial Repêchage® Glow and Go și meniul de masaje al tratamentelor, un concept inovativ ce combină noile tratamente sub formă de mască cu fibre de celuloză, cu tehnici personalizate de masaj facial.

A doua zi, unii dintre cei mai importanți influenceri și beauty editori din România au avut ocazia să o întalnească pe Lydia Sarfati la un eveniment dedicat frumuseții. În cadrul întâlnirii, reprezentanții presei au testat noile tratamente Repêchage® sub privirile atente ale Maestrei Estetician și creatoarea acestui nou concept.

În cadrul evenimentului, Sarfati a evidențiat unul dintre cele mai puternice trenduri de frumusețe care influențează industria de astăzi: măștile din pânză, cu fibre de celuloză.

După cum spune chiar specialistul, popularitatea  măștilor faciale a crescut cu 43% în UK în perioada ianuarie 2017 – august 2017, iar cea a măștilor sub formă de pânză, cu 34%.

Repêchage® este una dintre primele companii dedicate îngrijirii profesionale a pielii care introduce un tratament profesional cu ajutorul măștilor din pânză Repêchage® Lamina Lift™ Hydrating Seaweed Mask și Triple Action Peptide Mask, potrivite tuturor tipurilor de ten.

Lydia Sarfati extinde colecția Repêchage® Sheet Masks și crează noi tratamente faciale expres pentru uz profesional, care utilizează măști din pânză cu filtrat din Alge Marine, și produse pentru îngrijirea acasă. Acestea includ tratamentele faciale profesionale expres, Repêchage® Red-Out® Express Soothing Facial și Repêchage® Biolight® Express Brightening Facial, și măștile din pânză Repêchage® Red-Out® Soothing Sheet Mask, Repêchage® Biolight® Brightening Sheet Mask și Repêchage® Lamina Lift™ Hydrating Seaweed Mask.

 

(Editori și influenceri învățând despre noile măști de tip pânză, Repêchage® Seaweed-infused Sheet Masks, incluse în noul concept Repêchage® Glow and Go)

 

(Editori și influenceri experimentând noul concept Repêchage® Glow and Go)

„Popularitatea masajelor faciale „boutique” și „gyms” este în creștere. Ele sunt prezente în  aeroporturi și magazine universale, dar se concentrează aproape exclusiv pe masaje”, spune Lydia Sarfati. Esteticienii pot duce acest concept la un alt nivel cu Repêchage® Glow and Go, un tratament inovator, care combină tehnici personalizate de masaj facial cu tratamente expres sub formă de măști din pânză, cu filtrat din Alge Marine. Aceste tratamente vor oferi clientului cel mai bun „antrenament” pentru ten furnizându-i soluții rapide de strălucire, calmare, hidratare și de  reducere a semnelor de îmbătrânire”, adaugă specialistul.

Cele patru tratamente Repêchage® Glow and Go sunt:

1. Repêchage® Red-Out® CALMING Facial – Masaj & Mască
Tratament expres pentru calmarea tenului
• Pentru: pielea sensibilă
• Durată: 30 minute
• Frecvență: săptămânal
Beneficii:
• reduce roșeața pielii
• netezește pielea datorită combinației dintre extractele din Algele Marine și Acidul Hialuronic
• bila unică pentru masaj, Repêchage® Silver Ball Massager, este potrivită pentru tenul sensibil, se menține rece la contactul cu pielea și ajută la realizarea unei presiuni constante, pe tot parcursul masajului realizat în cadrul tratamentului
• pielea va fi mai hidratată și va avea un aspect mai neted

2. Repêchage® Biolight® BRIGHTEN UP Facial – Masaj & Mască
Tratament expres pentru luminozitatea tenului
• Pentru: tenul tern, neuniform
• Durată: 30 minute
• Frecvență: săptămânal
Beneficii:
• ține sub control hiperpigmentația tenului
• masajul cu ajutorul bilei pentru masaj, Repêchage® Silver Ball Massager, combinat cu mișcările de effleurage relaxează tenul și îi uniformizează nuanța
• tenul tern va fi întinerit, luminos și radiant într-un timp foarte scurt

3. Repêchage® Lamina Lift® FEEL UPLIFTED – Masaj & Mască
Mască hidratantă din pânză, cu Alge Marine
• Pentru: toate tipurile de ten
• Durată: 30 minute
• Frecvență: săptămânal
Beneficii:
• netezește instant, răcorește și reîntinerește pielea
• Roibos, Ceaiul Verde, Aloe Vera, Extractul din Lemn Dulce și Acidul Hialuronic contribuie pentru un aspect mai tânăr al pielii
• este un complex îmbogățit cu extractul exclusiv Repêchage® din Alge Marine, o sursă naturală de 12 vitamine, 18 amino acizi și 42 de oligoelemente

4. Repêchage® Hydra Blue® FIRMING Facial – Masaj & Mască
Mască din pânză pe bază de Peptide, cu Triplă Acțiune
• Pentru: toate tipurile de ten
• Durată: 30 minute
• Frecvență: săptămânal
Beneficii:
• descoperă o piele strălucitoare
• combină beneficiile revitalizante alte Algelor Marine cu reînnoirea Peptidelor pentru a diminua apariția ridurilor, pentru a curăța și hidrata pielea
• pielea va fi mai luminoasă și revitalizată

Repêchage va prezenta noul concept Repêchage® Glow and Go la conferința spa a profesioniștilor de la IECSC Fort Lauderdale, în perioada 21-22 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii vizitați: www.repechage.com

*Sursa:  NPD Group

 

Despre Repêchage: Începând cu anul 1980, Repêchage a creat o gamă completă de produse destinate îngrijirii pielii bazată pe extracte din Alge Marine, care se regăsesc în saloanele de top și spa-urile din întreaga lume. Precursori în tehnologia plantelor marine și pionieri în tratamentele și produsele cosmetice din US, cercetătorii Repêchage caută beneficiile specifice ale Algelor Marine pentru diverse probleme ale pielii. Algele Repêchage sunt extrase în mod susținut de pe Coasta din Maine, USA și Franța, apoi sunt procesate printr-o metodă proprie (ISO 9001:2015), în sediul central din Secaucus, NJ, USA. Prin acest proces de extracție, Algele Marine Repêchage rețin 12 minerale, 18 amino acizi, 42 de oligoelemente și phlorotannins – singurele elemete de care pielea are nevoie pentru mai mult echilibru și hidratare.