OPI lansează Always Bare for You, o selecție de 6 nuanțe pentru o manichiură delicată

Primăvara aceasta, facem cunoștință cu Always Bare for You – o selecție OPI a celor mai simpatice nuanțe pastelate, feminine, naturale, ideale pentru mirese în mod special, dar și pentru acele femei care își doresc o manichiură delicată. Inspirată fiind de bucuria și armonia care însoțesc sezonul nunților, această colecție conține nuanțe de roz, nude, rose gold, lila și bleu (acel “something blue” superb).

Niciodată unghiile tale nu vor fi mai admirate și mai urmărite decât în preajma nunții tale – cu excepția zilei propriu-zise a nunții, desigur. Noua colecție este special creată pentru a veni în completarea strălucirii inelului și a detaliilor rochiei. Fie că alegi un pastel clasic sau unul strălucitor, manichiura ta va fi cu siguranță în centrul atenției, alături de celelalte elemente festive”, afirmă Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI.

Nuanțele au fost create pentru a se potrivi mireselor, însă acestea sunt perfecte pentru oricine își dorește o manichiură subtilă, primăvăratică. Ziua Mamei, baby shower-urile, Paștele, o zi oarecare de primăvară – toate sunt pretexte ideale pentru a purta o nuanță din colecția Always Bare for You. Culorile – care contra-balansează cu grație nuanțele puternice, îndrăznețe – vor deveni cu siguranță bestsellers, alături de consacratele Bubble Bath, Alpine Snow și altele”.

Toate cele 6 nuanțe sunt disponibile în sistemele Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor.

From the big day 💍, to everyday 💗 – Iată unul dintre modelele moderne și subtile de nail art, pe care le poți realiza cu ajutorul colecției Always Bare for You:

Urmărește OPI pe pagina de Instagram @opi_romania și devino fan pe pagina de Facebook OPI Romania☺

Dacă te-a inspirat și pe tine acest articol, nu ezita să îl distribui!

-->