OPI își extinde portofoliul cu noile mănuși și șosete pentru hidratare în profunzime din gama ProSpa

OPI lansează două articole noi în gama ProSpa, iar ambele oferă relaxarea și aspectul reîntinerit al pielii mâinilor sau picioarelor, după folosirea lor în serviciile oferite la salon sau aplicarea lor acasă.

Aceste mănuși și șosete de unică folosință sunt saturate cu Ulei de Macadamia și Ulei de Cocos care sunt extrem de hidratante, precum și Vitamina E, Untul de Shea pentru a hrăni chiar și cea mai uscată piele. Capetele detașabile le fac ideale pentru multi-tasking, produsul acționând în timp ce se efectuiază pregătirea unghiilor.

Advanced Softening Gloves, mănuși pentru hidratare în profunzime

Mănușile ProSpa oferă hidratare avansată și asigură atât răsfățul mâinilor, cât și pregătirea acestora pentru serviciul de manichiură ulterior. Aceste mănuși ultra-hidratante conțin Ulei de Macadamia și Unt de Shea, ingrediente ce mențin pielea mâinilor sănătoasă și frumoasă. Perfecte pentru un serviciu de manichiură express, aceste mănuși oferă o experiență unică pentru cei care le folosesc în salon sau în confortul de acasă.

Vârfurile degetelor sunt detașabile și permit profesioniștilor să-și continue procesul de pregătire a cuticulelor, economisind timp în executarea serviciului.

Advanced Softening Socks, șosete pentru hidratare în profunzime

Petrecem mult timp în picioare zilnic, iar picioarele noastre merită răsfățul și relaxarea luxuriantă oferită de șosetele hidratante ProSpa. Șosetele de unică folosință ajută la hidratarea și înmuierea celei mai uscate pieli, cu ajutorul Vitaminei E și a Uleiurilor de Macadamia, Unt de Shea și Aloe Vera și se folosesc în cadrul serviciilor de pedichiură sau se aplică acasă, pentru o experiență relaxantă.

Vârfurile degetelor sunt detașabile și permit profesioniștilor să-și continue procesul de pregătire a cuticulelor, economisind timp în executarea serviciului.

-->