Nuanțe noi de la Londa Professional

Londa Professional lansează colecția Nude, 4 nuanțe permanente pentru un look natural, autentic.

#LONDANUDELOOK PENTRU PĂRUL TĂU

#LondaNudeLook înseamnă accentuarea subtilă a culorii părului și evidențierea caracteristicilor unice
ale fiecărei cliente. Cu serviciul Londa Nude Look poți oferi clientelor tale o culoare personalizată și
autentică, care să le pună în evidență frumusețea naturală. De la nuanţa cea mai închisă de brunet și
până la cel mai deschis blond, Londa Professional îți propune nuanțe noi și tehnici moderne pentru a
obține un look subtil și elegant, numit #LondaNudeLook.

UN LOOK NATURAL ESTE ÎNTOTDEAUNA LA MODĂ

Pentru a fi observate și a atrage toate privirile, propune clientelor tale mai mult decât o culoare clasică. Îți prezentăm noul serviciu Londa Perfect Nude! Acest serviciu este propunerea noastră, special creată pentru a evidenția trăsăturile, oferind o culoare naturală și personalizată.

4 ELEMENTE ÎNTR-O SINERGIE PERFECTĂ:

NUANŢELE: Nude Collection

Nuanțele Nude Collection au fost create pentru a contracara rezultatele nedorite și pentru a oferi culori mai naturale, de la castaniu la bej, pe diferite baze de păr. Acestea se potrivesc tuturor tipurilor de ten, atât reci, cât și calde.

7/18, ROASTED ALMOND:

Recomandată pentru părul natural în treaptă 4/, 5/ și 6/, pentru a obține o culoare naturală de bej închis. /1 corectează nuanțele de roșu și portocaliu, iar /8 corectează nuanța puternică de portocaliu.

7/61, SOFT TAUPE:

Recomandată pentru părul natural în treaptă 4/, 5/ și 6/ pentru a obține o culoare naturală de bej închis. /6 corectează nuanța de galben și oferă un rezultat de violet pudrat, iar /1 corectează nuanța de roșu/portocaliu.

8/97, MORNING CAPPUCCINO:

Recomandată pentru părul natural în treaptă 6/, 7/ și 8/, pentru a obține o nuanţă naturală de bej. /9 corectează nuanțele de galben și portocaliu pe o bază mai deschisă, iar /7 oferă părului un plus de reflex castaniu. Ideală pentru a adăuga culoare părului decolorat în prealabil.

9/13, SANDY BEIGE:

Recomandată pentru părul natural în treaptă 6/, 7/ și 8/ pentru a obține un rezultat de bej natural. /1 corectează nuanțele de roșu și portocaliu, iar /3 oferă un reflex de bej natural. Se folosește pentru a echilibra culoarea pe lungimi și vârfuri sau pentru a nuanța părul decolorat în prealabil.

CONSULTANȚA: Nuanţele potrivite tenului tău

În primul rând, realizează o consultanță generală cu clienta ta. Pune întrebări deschise despre stilul de viaţă, look-ul pe care îl dorește şi ce culori de păr a mai avut. Continuă apoi cu o consultanță despre culoarea părului. Verifică nuanța ochilor şi culoarea naturală a părului, apoi nuanța tenului. Cât este de deschis sau de închis tenul? Este o nuanță rece sau de caldă. Recomandă nuanţe care se potrivesc culorii tenului, pentru a evidenția frumusețea naturală. Nivelul de profunzime al culorii poate varia între 1-2 trepte mai deschise sau mai închise sau cu o direcţie diferită de tonalitate, dar la acelaşi nivel cu nuanța naturală a părului. Cu cât este mai mic contrastul dintre culoarea părului şi cea a tenului, cu atât rezultatul va fi mai atrăgător.

TEHNICA: Blended Nude

Fiind inspiraţi de aplicarea fardului de ochi, prin suprapunerea diverselor nuanţe, fără linii clare și drepte, am creat o tehnică specială de aplicare a nuanțelor, folosind acelaşi principiu de aplicare și pe păr. Descoperă noua noastră tehnică de obţinere a unei culori naturale –Blended Nude. Această tehnică se află în sinergie cu colecţia noastră de nuanţe Nude şi cu noua pensulă de aplicare. Aplicarea culorii şi crearea secţiunilor pe păr se realizează mixând linii în diagonală și zig-zag, forme triunghiulare și rotunde, dar și un amestec delicat de culori pentru a obţine un rezultat natural.

Secţiuni în diagonală, spre faţă: se creează o linie de culoare atunci când părul cade natural în faţă sau un evantai de culoare, atunci când părul este dat pe spate.

Secţiuni în diagonală, spre spate: se creează o linie de culoare din faţă către spate atunci când părul este dat pe spate şi un evantai de culoare atunci când părul cade natural în faţă.

Zigzag, triunghi sau stea: o combinaţie de trei linii care creează o difuzie fină a culorii şi sunt ideale pentru părul tuns în scări.

Forme rotunde și ovale: creează accente de lumină sau o alternare de culori în formă circulară/ovală în jurul formei capului, rezultatul fiind un rezultat natural de culoare.

ACCESORIUL: Pensula specială de colorare

Ne-am inspirat din machiajul nude. Pentru a obţine un aspect nude, cheia este să aplici nuanțele unele lângă altele, pentru a crea un rezultat uniform şi pentru a nu lăsa treceri vizibile de la o nuanță la alta. Având această idee în minte, am creat cel mai bun instrument de aplicare al amestecului de vopsea pe păr. Descoperă noul nostru accesoriu, pensula de aplicare Nude Blending Brush! Este un accesoriu perfect de finisare care amestecă două nuanţe într-un mod natural și delicat. Se mai poate folosi și la tehnica freehand, obţinând astfel un rezultat foarte natural.

Pensula are peri fini care elimină liniile groase. Perii sunt rezistenţi la culoare şi pensula poate fi folosită pentru orice culoare de păr sau cu orice produs de pre-decolorare.

Vrei mai multă inspirație? Urmărește-ne pe Instagram: @LondaProfessional_Ro

#LondaWithLoveRo #LondaProfessional

-->