LONDA MULTIPLAY. 4 NOI PRODUSE. O SINGURĂ GAMĂ. MULTIPLE POSIBILITĂȚI.

LESS IS MORE – MAI PUȚIN ESTE MAI MULT

De câțiva ani suntem bombardați de reclame care promovează sute de produse separate pentru îngrijirea noastră – pentru piele, păr, make-up, etc. Există însă un trend care merge în direcția opusă. Acesta propune un număr redus de produse ușor de folosit, dar care au beneficii multiple. Astăzi, astfel de produse de înfrumusețare și de îngrijire care oferă mai multe beneficii sunt foarte populare, mai ales în rândul consumatorilor care au programul încărcat și își doresc să economisească bani și timp.

COLECȚIA MULTIPLAY: 3 BENEFICII ÎNTR-UN SINGUR PRODUS

Debarasarea spațiului cu produsele de styling îi poate ajuta pe cei foarte aglomerați să economisească timp, bani și spațiu. De aceea, colecția Multiplay propune 4 formule unice, cu mai multe beneficii, create pentru a simplifica procesul de styling și pentru a da frâu liber creativității hairstiliștilor, dar și a clientelor.

SPUMĂ PENTRU BUCLE CU PARTICULE MICRO. Oferă textură elastică, volum & fixare.

Creează un efect de păr undone & messy. Ideal pentru a adăuga volum & mișcare naturală. Susține buclele, cu un efect de bucle crunchy

INGREDIENTE: POLIMER NOU DE FIXARE: Polimerii noi de fixare a părului oferă fixare puternică, cu un look puternic. rezistență la umiditate și un volum mare. PANTENOL: Pantenolul lucrează la îmbunătățirea elasticității, reținerea umidității și a flexibilității, pentru a crea un efect de păr dezordonat & messy și cu bucle elastice și jucăuș;

CUM SĂ ÎL FOLOSEȘTI: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul uscat de la o distanță de aproximativ 30 cm pentru a adăuga fixare și a crea textură cu mișcare. Aplică o cantitate mică în palme și distribuie pe părul uscat cu prosopul pentru a crea mișcare naturală în păr și pentru a adăuga volum.

STYLER HIDRATANT. Oferă hidratare, strălucire & păr mai ușor de manevrat.

Aduce hidratare, facilitează styling-ul și readuce strălucire. Infuzat cu mix de uleiuri botanice. Perfect pentru bucle naturale.

INGREDIENTE: PROTEINE DE GRÂU: Cresc rezistența generală a firului de păr, încă de la rădăcină și fac ca părul să fie mai manevrabil și pregătit pentru styling; PROTEINE DE MĂTASE: Derivate din fibre pure de mătase cu conținut redus de sare, readuc strălucirea părului; MIX DE ULEIURI BOTANICE: Cu un conținut lipidic ridicat și proprietăți de hidratare, reprezintă ingredientele perfecte de hidratare pentru a descurca părul și a oferi un look lejer;

CUM SĂ ÎL FOLOSEȘTI: Aplică pe părul umed și usucă cu uscătorul pentru un look mătăsos & de indiviat. Pe părul uscat, reaplicați pentru a adăuga textură și a face părul controlabil.

SPRAY CU SARE DE MARE. Oferă textură remodelabilă, definire & protecție UV.

Creează o textură cu care se poate lucra ușor, fără a încărca. Cu micro-cristale și protecție UV. Perfect pentru a crea bucle de vară, și un look lejer de vară

INGREDIENTE: MICROCRISTALE DE SARE: Acestea vor adăuga volum și vor înlătura excesul de uleiuri pentru o textură remodelabilă și un look undone; SORBITOL: Sorbitolul este un îndulcitor artificial derivat de la siropul de porumb. Este un agent de hidratare care previne pierderea umidității din păr și piele pentru evitarea efectului de păr uscat;

CUM SĂ ÎL FOLOSEȘTI: Pulverizează pe părul umed înainte de  uscarea cu feohn-ul pentru o textură undone & un păr controlabil. Pulverizează de la distanță pe părul uscat și apoi modelați cu degetele look-ul de plajă sau ondulează/îndreaptă pentru a crea valuri lejere.

SPRAY PENTRU CORP ȘI PĂR. Pentru un păr mătăsos, protejează pielea & culoarea.

Lasă părul mătăsos și face pielea netedă. Cu filtru UV (SPF 15). Conține Vitamina E & Ulei de argan

INGREDIENTE: COMPLEX FILTRU UV: Absoarbe razele tip UV-A și UV-B, protejează pielea de deteriorare și pierderea culorii din păr, cu un factor de protecție 15 SPF; VITAMINA E: Vitamina E este  un anti-oxidant puternic care protejează pielea; ULEI DE ARGAN: Este cunoscut pentru proprietățile de hrănire & hidratare;

CUM SĂ ÎL FOLOSEȘTI: Agită bine înainte de utilizare. Nu clăti. Pentru utilizarea pe păr, pulverizează uniform, de la distanța brațului. Pentru utilizarea pe piele, pulverizează uniform și distribuie pe corp înainte de expunerea la soare. Folosește de câte ori este nevoie.

COMUNITATEA NOASTRĂ

Hairstiliștii Londa sunt cei care fac ca acest brand să conteze. Pentru această colecție de produse, am decis să creăm look-urile împreună cu voi.

În cadrul mai multor evenimente în avanpremieră, hairstiliștii din echipele de traineri la nivel global au avut ocazia să testeze produsele din gama Multiplay și să creeze look-uri inspiraționale cu ajutorul produselor.

Te poți inspira în paginile următoare din look-urile selectate pentru această colecție și produsele folosite. Te invităm și pe tine să folosești produsele MULTIPLAY și să creezi look-uri creative și inedite.

Folosește hashtag-ul #LondaMultiplayRO pentru a fi preluat pe pagina de Instagram Londa Professional.

-->