Londa Professional, mai fresh, mai eco

Sustenabilitatea a devenit tot mai populară și tot mai cool. Londa Professional se alătură brandurilor care susțin și adoră acest concept verde.

Londa înglobează în etica sa această mișcare globală, atât de bună și pozitivă atât pentru noi ca persoane, dar mai ales pentru mediu. Astfel, din această toamnă, produsele Londa Professional sunt tot mai ecologice, iar schimbările din saloane încep să își facă simțită prezența. Cum? Atât prin comunicare și branding, dar și prin acțiuni concrete pentru a pune în practică acest concept eco.

Azi, este foarte important să înțelegem cum obiceiurile mici aduc schimbări majore și mai ales impactul pe care-l au asupra mediului. De exemplu, prin reducerea consumului de apă cu doar un minut putem schimba enorm.

AM SCHIMBAT DOAR EXTERIORUL

Descoperă un mod mai sustenabil de a colora părul…
… cu acceași formulă de culoare pe care o iubești…
… și oferă părului strălucire extraordinară cu serviciul Gloss-It.

MICILE SCHIMBĂRI AU UN IMPACT MARE

Suntem mai dedicați ca niciodată să aducem schimbări care contează cu adevărat. Acesta este motivul pentru care am schimbat în mai bine ambalajele de vopsea.

Ambalaje reciclabile

Toate tuburile de vopsea Londa Professional sunt fabricate din materiale 100% reciclate: și vorbim atât de tuburile de aluminiu, cât și de dopurile de plastic și de ambalajele de carton.

Plasticul ambalajelor

Cele mai multe produse de beauty au recipiente de plastic. De ce? Pentru că este un material ușor, robust și sigur. Totodată, el este reciclabil și minimizăm pierderile.

Economisește energie

Cele mai costisitoare resurse pentru un salon sunt căldura și apa caldă. Cum poți face o schimbare? Ideal este să optezi pentru o temperatură ambiantă mai scăzută și tot așa, poți spăla prosoapele la un program mai eficient termic. Dacă mașina de spălat dispune de programe eco, folosește-le!

De asemenea, prin reducerea temperaturii din salon cu doar 1°C, poți determina o scădere a consumului cu 5-10%. Folosește apă călduță, nu fierbinte atunci când clătești părul clientelor, pentru că este o temperatură suficientă cât să îndepărteze eficient murdăria.

O idee excelentă este aceea de a încheia spălatul pe cap al clientei cu apă rece, pentru că este mult mai sănătos pentru păr și chiar oferă strălucire.

Înlcuiește becurile halogene cu leduri sau folosește-te de lumina naturală

Din fericire, ledurile imită foarte mult lumina naturală. În rândul acestor echipamente intră și aerul condiționat, care trebuie folosit doar atunci când este absolut necesar, iar mașina de spălat, dacă este A++ sau A+++ consumă mai puțină energie cu 25-40% față de o mașină de spălat clasa A.

Nu irosi apa!

Înainte de a clăti culoarea, nu uita să emulsionezi. Aceasta reduce petele de pe piele și accelerează procesul de clătire. Astfel, nu mai irosești apă.

Spală prosoapele doar atunci când mașina de spălat este plină

Cantitatea de apă și energie folosite este similară, chiar dacă mașina de spălat este plină sau pe jumătate. Optează pentru detergenți eco-friendly, iar dacă olosești prosoape de unică folosință asigură-te că sunt biodegradabile și reciclabile.

Reciclează, refolosește, redu

Începe prin a recicla produsele din salor: hârtie și carton, plastic, sticlă și aluminiu, unde includem tuburile de culoare și foliile de aluminiu folosite în procesul de decolorare.

STRĂLUCIRE PERFECTĂ

Este timpul să readuci părul la viață! Alătură-te trendului #Glossing!

Obține o strălucire sublimă și un rezultat intens al culorii cu noul serviciu Gloss-It pentru păr strălucitor și sănătos. Serviciul de Glossing oferă părului strălucire rapidă între vizitele la salon pentru colorare. Oferă vitalitate părului și reîmprospătează culoarea, în doar 20 de minute.

Descoperă un serviciu rapid de strălucire intensă: Gloss-It.

INSPIRĂ-TE

Blond strălucitor zi de zi

Îți dorești un blond strălucitor, însorit și vibrant în fiecare zi, indiferent de anotimp? Nu ceri prea mult, dorința ți se poate îndeplini ușor apelând la cele mai noi tratamente din salon, folosind produsele potrivite de îngrijire și evitând pierderea culorii.

GLOSS IT! Creamy Blonde, un serviciu Londa Professional pentru un blond spectaculos

În saloane te așteaptă un nou tratament pentru un luciu mai intens, obținut rapid. Se adaugă puțină culoare și un finisaj lucios, lucios. Experimentează Creamy Blonde pentru o strălucire infuzată cu noi nuanțe de blond.

ÎNAINTE
DUPĂ

15 minute pentru o strălucire de vis

GLOSS IT! Creamy Blonde este un tratament între colorări pentru o reîmprospătare a culorii care întărește tonul și mărește strălucirea. Acum te poți bucura de o culoare vibrantă și între vopsiri.

Îngrijirea recomandată acasă

Spălarea părului nu este o simplă curățare. Alegând un șampon mai blând, dar hidratant și bogat în ingrediente care-i dau strălucire, frumoasa nuanță de blond a părului va radia în fiecare zi. Specialiștii Londa Professional recomandă spălarea cu șamponul Color Radiance Londa Professional pentru strălucirea culorilor, apoi folosirea balsamului Color Radiance Londa Professional, care dă luminozitate culorilor și masca intensă pentru strălucirea culorilor Color Radiance Londa Professional.

Color Radiance – Şampon
Color Radiance – Balsam
Color Radiance – Mască intensivă

Experimenteazănuanțe delicioase de caramel pentru părul tău!

Ce ai zice de o frumoasă nuanță de caramel pentru părul tău? Acest maro auriu este bine pus în evidență atunci când există o trecere blândă de la un maro închis și produce un „delicios” aspect caramel.

Ne place blondul, dar parcă n-am vrea să renunțăm încă la frumosul ciocolatiu natural, care ne vine atât de bine și ne definește trăsăturile. Cu tehnica blayage le putem avea pe amândouă, fără compromisuri și putem savura bucuria pură a colorării.

Explorează Caramel Brunette

Un frumos balayage arată spectaculos imediat ce e realizat, însă cu timpul strălucirea pălește și farmecul lui dispare. Experimentează strălucirea a unei combinații seducătoare cu noul serviciu din saloane – GLOSS IT! Service – Caramel brunette, ce dă părului un luciu mai intens și rapid. Adaugă un ton moale cu un finisaj lucios, lucios. Infuzează-ți părul cu o strălucire impresionantă și un ton de caramel amplificat de onduleuri delicate.

ÎNAINTE
DUPĂ

Gata în 20 de minute

Între vopsiri poți obține o reîmprospătare a culorii care aduce un plus de intensitate nuanțelor și mărește strălucirea părului. De ce să ai o podoabă capilară „prăfuită” sau decolorată și ternă, când în numai 20 de minute îi poți aduce o doză bună de luminozitate și o culoare mai intensă. Produsul se aplică pe șuvițe consistente de păr, astfel încât rezultatul final să fie cât mai natural. Cantitatea diferă pe lungimea șuviței, fiind cu atât mai mare spre vârfuri.

3 pași spre o strălucire de vis

Acest serviciu de colorare premium are numai trei pași. Se spală părul cu un șampon pentru strălucire, apoi se usucă puțin părul în prosop și se aplică un mixt-glossing (culoare, oxidant și tratament pentru strălucire) și se lasă să acționeze maximum 10 minute, după care se clătește și se aplică un tratament leave-in.

Îngrijirea recomandată acasă

Spălarea părului nu poate fi făcută cu orice produs, dacă vrem să menținem strălucirea obținută. Și pentru că avem la îndemână foarte multe formule care ne ajută să păstrăm această strălucire seducătoare, specialiștii Londa Professional recomandă spălarea cu șamponul Color Radiance Londa Professional pentru strălucirea culorii, apoi aplicarea balsamului Color Radiance Londa Professional care dă luminozitate culorii și masca intensă pentru strălucirea culorii Color Radiance Londa Professional.

Color Radiance – Şampon
Color Radiance – Balsam
Color Radiance – Mască intensivă

FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE LONDA PROFESSIONAL!

Urmăreşte-ne pentru inspirație:

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată: