4 NUANȚE NOI DE LA WELLA ILLUMINA COLOR

Nu doar colorezi părul, ci îl vei face să ilumineze.

De la albastrul cerului și până la verdele naturii, culoarea, în toate nuanțele ei, ne alimentează creativitatea. Iar lumina ne influențează viața și modul în care ne simțim.

Illumina Color a surprins întotdeauna perfect magia luminii.

Culoarea premium de la Wella Professionals reflectă lumina surprinzând toate culorile spectrului. Cu Illumina Color poţi crea lumina şi reda părului luminozitatea ce stârneşte emoţii.

Îți prezentăm 4 nuanțe noi de blond rece de la ILLUMINA COLOR, nuanțe ce pot fi folosite de sine stătătoare sau combinate cu alte nuanțe de la ILLUMINA COLOR, inclusiv OPAL-ESSENCE.

8/93 #BohoBlonde – Un blond auriu, rece, pentru un păr sărutat de soare.

Recomandată pentru deschiderea părului natural de la treapta 5 în sus. Foarte potrivită pentru a oferi nuanțe luminoase părului brunet şi pentru a menţine irizațiile delicate şi naturale pe păr. Sfat: pentru clientele cu fire albe de păr, combină cu 8/ pentru o acoperire completă.

 

9/59 #RaspberryBlush – Un blond strălucitor, cu reflexii cendré pentru o nuanță discretă de zmeură.

Recomandată pentru colorarea părului natural până în treapta 7, dar şi mai mult, rezultatul având o tentă caldă de zmeură delicată. Încearcă aplicarea pe părul decolorat în prealabil, pentru a obţine o nuanţă delicată de blond, cu reflexii de roșu-cenușiu. Sfat: pentru a obţine efecte de roz, combină cu Titanium Rose de la Opal- Essence sau, pentru a obţine rezultate mai reci, combină cu 8/69 sau 10/69.

 

9/19 #IcyBeige – Un bej argintiu, cu care poți neutraliza culorile calde și crea rezultate naturale de blond bej.

Recomandată pentru neutralizarea delicată a nuanțelor aurii care apar după decolorarea părului, pentru a obține un rezultat delicat de bej rece ca gheaţa, atunci când adaugi culoare pe părul pre-decolorat. Folosește pe părul natural pentru a obţine nuanţe de blond bej natural. Sfat: combină cu 9/60, pentru neutralizare suplimentară. Evită aplicarea pe părul natural cu fire albe sau combină cu 8/ pentru a obţine o acoperire optimă și un rezultat modern de culoare.

 

10/81 #ArcticBlonde – Un blond rece, argintiu pentru o nuanță perlată și neutralizarea culorilor calde.

Recomandată pentru deschiderea părului natural cu până la 3 trepte, neutralizarea nuanțelor de portocaliu şi galben de pe păr, rezultatul fiind o nuanță de blond clar, premium. 10/81 este nuanța ideală pentru a fi aplicată părul pre-decolorat şi pentru a obţine rezultate extrem de reci, ca de gheaţă.

Vrei Illumina Color în salonul tău? Contactează Consultantul Comercial Wella Professionals: www.professionalbrands.ro/contact/

#AskForWellaRo #LoveIlluminageRo