Hairglossing-ul: Tot ce trebuie să știi despre aceasta alternativa a vopsitului

Hairglossing-ul: Tot ce trebuie să știi despre aceasta alternativa a vopsitului
Hairglossing-ul: Tot ce trebuie să știi despre aceasta alternativa a vopsitului

Să-ți vopsești părul este o formă creativă de a-ți exprima personalitatea și, odată ce ai intrat în acest joc este destul de greu să ieși. Dar nu uita că acest proces îți poate afecta părul! Din fericire, există si alternative care oferă aceleași rezultate ca vopsitul, dar mai sănătoase, iar printre acesatea este si hairglossing-ul.

Așa cum numele sugerează, acesta este o metodă de colorare a părului, non-permanentă, care oferă strălucire firului de păr și poate estompa firele albe. Înainte de a merge la vopsit, ia în calcul această metodă, mai ales dacă vrei să ai grijă de părul tău.

Ce este hairglossing-ul?

Hairgloss-ul este un tip de vopsea non-permanentă care oferă strălucire și ajustează culoarea părului fără să-l pună sub riscuri. Singurul dezavantaj al acestei metode este că nu poate deschide părul, să-l transforme din brunet în blond, de exemplu.

Care sunt beneficiile?

În primul rând, această metodă redă strălucirea părului și îl ajută să se repare în urma deteriorării din timpul verii. Spre deosebire de alte produse de păr care oferă o gamă largă de beneficii, dar numai anumitor tipuri de păr. Hairgloss-ul funcționează pe fiecare tip de păr, dar nu pe orice culoare. Se recomandă să nu folosiți hairgloss dacă ai părul blond, deoarece luciul va modifica culoarea părului.

Cu toate acestea, dacă ai părul grizonat, hairglossul ar putea fi cea mai bună soluție, deoarece va ajuta la îmbinarea griului în părul tău, astfel încât culoarea să poată fi camuflata. În esență, hairgloss-ul este perfect pentru femeile care doresc doar o ușoară schimbare de culoare.

Cât rezistă hairglossing-ul?

Pentru că hairgloss-ul nu este permanent, culoarea poate să dureze până la 12 săptămâni, deși acest interval de timp se micșorează cu cât te speli mai des pe păr. Un sfat pro pentru a te asigura că strălucirea durează este folosirea unui șampon fără sulfați.

Hairglossing-ul poate fi făcut acasă?

Efectuarea oricărui tip de tratament pentru păr acasă presupune anumite riscuri, iar hairgloss-ul nu este diferit. Un tratament DIY cu hairgloss ar putea avea ca rezultat o culoare mai închisă decât ți-ai dori, dar dacă într-adevăr trebuie să faci treaba acasă, începe cu luciu transparent, pentru a evita accidentele de culoare.

Acestea fiind spuse, vei obține cele mai bune rezultate la un salon. Nu numai că obținerea unui hairgloss va fi mult mai ușor, dar vei obține și acel ton perfect.