Despre PBR_poza mica

Despre noi

Professional Brands Marketing&Distribution este lider în piața profesională de îngrijire a părului din România de peste 25 de ani.
25 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusețe, aproape de profesioniști, asigurând educație și inspirație alături de renumitele branduri profesionale pentru păr: Wella Professionals, Londa Professional, System Professional, Sebastian Professional și Nioxin.

Din noiembrie 2013, Professional Brands Marketing&Distribution își extinde aria de activitate prin lansarea diviziei Skin Care Nails&Spa. Brandurile din portofoliul acestei divizii sunt: Repêchage, Rica, Natùrys și Jessica Cosmetics.

În anul 2017, Professional Brands M&D devine distribuitorul oficial OPI și ghd în România.

VIZIUNE

Să fim partenerul cel mai apropiat al saloanelor de înfrumusețare din România. Să oferim un portofoliu complet de branduri care să răspundă tuturor nevoilor unui salon. Să inspirăm profesioniștii și împreună să oferim clienților saloanelor experiențe memorabile.

INOVAŢIE

Produse şi servicii ridicate la rang de artă, create special pentru cei mai pasionaţi experţi în serviciile de înfrumuseţare şi pentru clienţii acestora.

INSPIRAŢIE

Noutatea şi inspiraţia din tendințele mondiale sunt transpuse în look-uri atractive pentru cei ce îşi doresc să ţină pasul cu noutățile. În fiecare an lucrăm cu experţi globali în lansarea trendurilor pentru a crea un portofoliu de tendințe în frumuseţe menite să te inspire și să te susţină pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile pentru fiecare dintre clientele tale.

EDUCAŢIE

Oferta de educație este bogată și adaptată nevoilor profesioniștilor români. Avem alături traineri antrenaţi la nivel internațional, cu o mare experiență în coafură, cosmetică profesională cât și manichiură-pedichiură, care oferă o mare varietate de programe de pregătire.

SUPORT PENTRU AFACEREA TA

Suntem mereu alături de partenerii noștri şi le oferim sprijin în dezvoltarea afacerii. Sprijinim profitabilitatea salonului prin investiţii în programe de educație profesională pentru angajați, consiliere managerială si de afaceri dar și prin oferirea unui portofoliu complet de produse profesionale, accesorii şi tehnică de ultimă generaţie, mobilier şi design de salon.