Cum să ai cele mai frumoase bucle din lume?

Cum să ai cele mai frumoase bucle din lume?
Cum să ai cele mai frumoase bucle din lume?

Cum să ai grijă de părul creț și vopsit? În general, părul creț are nevoie de o îngrijire specială. Produsele create special pentru bucle au anumite proprietăți ce contribuie la menținerea intactă a texturii și, mai ales, a formei naturale a șuvițelor. Dacă părul creț este și vopsit, atunci lucrurile se complică și mai tare! Tu știi cum să ai cele mai frumoase bucle din lume?

Spre deosebire de părul drept, care este mai ușor de îngrijit, părul creț tinde să se usuce mai ușor și să fie mai dificil de îngrijit. De aceea, părul creț și vopsit are nevoie de îngrijire specială, iar aceasta se realizează cu produsele potrivite, care satisfac fiecare nevoie a șuvițelor tale. Spre exemplu, un mod bun și eficient prin care îți poți îngriji părul ondulat și colorat este să combini produsele pentru păr creț cu cele pentru păr vopsit. Concret? Șampoane și condiționere hidratante, măști restructurante și uleiuri hrănitoare sunt câteva produse care alcătuiesc rețeta pentru răsfățarea și îngrijirea corectă a părului creț.

Cum să ai cele mai frumoase bucle din lume?

Vali Sava, hairstylist Londa Professional, îți recomandă 4 produse care te vor ajuta să menții aspectul impecabil al părului creț și textura sănătoasă:

Șampon pentru protecția culorii Color Radiance – primul pas în îngrijirea părului este șamponarea și curățarea. Îngrijirea părului creț începe cu o curățare temeinică, dar nu mai mult de două ori pe săptămână. Utilizarea șamponului prea des, de fapt, ar putea face părul creț dificil de îmblânzit.

În plus, anumite produse pot fi mult prea puternice și vor afecta culoarea părului. Astfel, șuvițele tale vor deveni aspre, iar culoarea își va pierde strălucirea. Însă, dacă optezi pentru un șampon care să îți protejeze culoarea, ingredientele active te vor ajuta să te bucuri de o nuanță intensă, de durată și de un aspect strălucitor.

Ingrediente pentru un păr strălucitor

Conditioner pentru hidratare Deep Moisture – prin vopsire, structura naturală a părului este afectată și va avea nevoie de hidratare intensă, pentru a-și menține strălucirea și textura catifelată. Buclele tind adesea să aibă un efect de încrețire, deci este esențial să păstrezi firele moi bine hidratate cu un balsam hidratant pentru a oferi hrănirea și hidratarea potrivite, pe care părul creț nu le poate obține numai din șampon (chiar dacă este blând).

Tocmai de aceea, este indicat ca, după șamponare, să optezi pentru un balsam hidratant. El îți va revitaliza șuvițele și te va ajuta să le descurci mai ușor!

Balsamul este esențial pentru a îmblânzi părul creț chiar înainte de a intra în duș: utilizează-l ca o compresă hidratantă înainte de a uda părul și, dacă părul lung și creț este deosebit de uscat, transformă-l pentru totdeauna în co-spălare.

Mască intensivă pentru protecția culorii Color Radiance – Este foarte important să folosești măști de păr pentru a hidrata părul și a-l menține moale.

Pentru părul creț și vopsit, hairstylistul Londa Professional îți recomandă să folosești o mască hidratantă pentru protecția culorii. Pe bază de extract de fructul pasiunii și lipide din portocale, masca Color Radiance de la Londra Professional te ajută să îți hidratezi părul și să menții culoarea proaspătă cât mai mult timp. Aplică masca după balsam, pe lungimea șuvițelor, evitând rădăcina și las-o să acționeze timp de 5-7 minute.

Starter pentru definirea buclelor Curl Definer – după spălare și folosirea tratamentelor pentru culoare, aplică un spray pentru definirea buclelor. Cu ajutorul lui, buclele tale vor fi mai flexibile și mai ușor de aranjat, iar aspectul impecabil îți va face coafura irezistibilă. Mai mult decât atât, părul tău va fi hidratat tot timpul.

Ține cont de sfaturile și recomandările hairstylistului și bucură-te mereu de un păr frumos și sănătos!