Cum obții un păr uimitor de strălucitor?

Cum obții un păr uimitor de strălucitor?
Cum obții un păr uimitor de strălucitor?

Cu cât o suprafață este mai netedă, cu atât mai mult ea va reflecta mai mult lumina. Un păr bogat și perfect neted este uimitor de strălucitor. Cine n-a visat să aibă un păr impecabil, moale, strălucitor și, mai ales, care reflectă sănătatea Așa a apărut și această tendință a părului „de cristal”, cu efect de oglindă sau glazurat. Deci, cum obții un păr uimitor de strălucitor?

Acest efect de strălucire este un semn clar că părul este perfect îngrijit. Efectul de oglindă  sau glazurat se potrivește tuturor, indiferent de vârstă sau de culoarea părului. Cine nu a experimentat acest aspect atât de îngrijit, ca tocmai a ieșit de la coafor, care arată ferm, cu greutate și care reflectă fiecare rază de lumină datorită alinierii perfecte a fiecărui fir de păr și a cuticulei bine sigilate cu ajutorul produselor bine alese?

Un păr uimitor de strălucitor în tendințe

Acest look va fi mereu la modă. Oferă multă eleganță și face din ceva foarte simplu și real un adevărat spectacol, pentru că nu este necesar să ai o coafură impresionantă pentru a arăta uimitor și a străluci. Închiderea perfectă a cuticulelor firelor de păr este secretul. Și asta se traduce prin menținerea sănătății părului, a culorii vibrante și strălucitoare folosind cele hrănitoare produse de îngrijire și colorare.

Un plus de sănătate

”Căutăm mereu modalități să ne păstrăm părul sănătos chiar și atunci când obișnuim să ne vopsim. Produsele de îngrijire nu sunt singurele care ne sunt de ajutor. Potrivit cercetărilor, masajul scalpului crește grosimea părului prin întinderea celulelor foliculilor de păr. Aceasta, la rândul său, stimulează foliculii să producă păr mai gros”, spune Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.. De asemenea, se crede că un masaj al scalpului poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge de sub piele, stimulând astfel creșterea părului. Specialiștii spun că masajele scalpului permit serurilor și produselor pentru păr să funcționeze mai eficient.

GLAZE IT

Este noul tratament din saloane, cu produse Londa Professional, o soluție perfectă pentru a face culoarea părului radiantă și mai vibrantă, dar și cu o strălucire de lungă durată. Tratamentul constă într-un amestec de culoare, ingrediente hrănitoare și uleiuri care revitalizează nu doar culoarea părului, ci și sănătate lui, aducându-i acea strălucire care se apropie de perfecțiune, asemenea unei glazuri, perfect netede, ce reflectă spectaculos lumina.

Însă tratamentul oferă mult mai mult decât atât, la început, în timpul spălării, și la sfârșit masajul energizant al scalpului stimulează circulația la acest nivel și dă forță rădăcinilor. Părul devine mai tonic și mai frumos datorită tuturor acestor proceduri.

Descoperă în salon acest nou ritual de îngrijire și frumusețe pentru păr și învață cum să menții aceste beneficii acasă, folosind cele mai bune produse.