Coafuri și tunsori care te întineresc

Coafuri și tunsori care te întineresc

Atunci când vrem să arătăm mai tinere apelăm la diferite trucuri, inclusiv la o coafură sau tunsoare care să ne ajute în acest sens. Nu doar nuanța părului te poate ajuta, ci și stilizarea lui, de la cele mai îndrăznețe tunsori pixie, până la bretonul lung.

Bobul wavy

Tunsoarea bob este una cu care se poate jongla extrem de ușor și poți obține atât look-uri îndrăznețe, cât și feminine, iar pentru a completa un look feminin, buclele wavy sunt întotdeauna o alegere care ne face să ne ducă cu gândul la plajă, soare și libertate. Pentru a crea acest look ai nevoie de EIMI Root Shoot înainte de a usca părul și EIMI Mistify Me Light pentru a face ca buclele realizate să reziste mai mult.

Pixie

Știm cât este de dificil și cât de mult timp necesită un păr lung sau aranjarea lui. Așadar, femeile care își doresc să scape de tot acest proces pot opta pentru o tunsoare pixie minimală. Ai nevoie de câteva produse pentru aranjarea părului, iar acestea ar fi EIMI Texture Touch sau gelul EIMI Pearl Styler.

Breton lung

Coafurile care încadrează chipul oferă un efect de trăsături parcă sculptate, iar bretonul de lungi dimensiuni ajută la oferirea unui look întinerit. Este ușor de stilizat, mai ales dacă vrei să obții un look ca al lui Farrah Fawcett.

Părul de lungime medie

Atunci când părul este prea lung, acesta poate părea foarte subțire, iar în timp vârfurile se rup mai ușor și producția de sebum nu mai ajunge pe întregul fir de păr. Din acest motiv, unul dintre lucrurile care te pot ajuta pentru un boost de întinerire este acela de a opta pentru o lungime medie. Părul va avea mai multă strălucire și extra volum, iar pentru o bună îngrijire poți alege să folosești șamponul INVIGO Nutri-Enrich Deep Nourishing, masca INVIGO Nutri-Enrich Deep Nourishing și crema INVIGO Frizz Control pentru un aspect bouncy.

Păr creț strălucitor

În cazul părului creț este foarte greu ca acesta să aibă o textură hidratată, deoarece uleiurile naturale nu pot ajunge până la vârfuri. Tunsul acestora cu regularitate ajută, la fel și adoptarea unei rutini de îngrijire.

Bobul gradual

Cu un touch modern, bobul gradual oferă o structură lejeră părului, iar această formă ascuțită te poate scoate cu ușurință din anonimat. Poți opta pentru bucle lejere pe care să le stilizezi cu Pro Curl Color și EIMI Dynamic Fix.

Coc elegant

Cocurile lejere sunt extrem de elegante și te ajută să pari mult mai tânără. Nu ai nevoie de prea multe produse de styling, așadar poți opta pentru EIMI Flexible Finish ca părul să nu aibă un aspect rigid.