Naturys Vanity Routine pentru piele sensibilă

Din ce în ce mai multe persoane suferă de afecţiuni cauzate de pielea sensibilă şi delicată.De aceea este foarte importantă aplicarea unui tratament care să asigure un efect decongestionant pentru a proteja în mod eficient pielea cu tendinţe de înroşire.

Coacăză Neagră (Ribes Nigrum)- extractul obţinut din seminţe este o sursă importantă de acizi graşi polinesaturaţi de tipul Omega-6, în special GLA (Acid Gama-Linolenic 15%) şi de tipul Omega-3, reprezentaţi de ALA (Acid Alfa-Linoleic 12-14%), conţinuţi în ulei sub formă de trigliceride, pe lângă diterpeni şi triterpeni, tanini, acizi fenolici. Acizii graşi nesaturaţi esenţiali de tipul Omega-3 şi Omega-6 previn procesul de îmbătrânire cutanată, deoarece sunt prezenţi la nivelul tuturor membranelor celulare. De asemenea, furnizează pielii lipide similare sebumului (adică grăsimi cu o compoziţie similară celei a sebumului) bogate atât în acizi graşi esenţiali cât şi în fracţiuni nesaponificabile. Acestea din urmă acţionează asupra epidermei ca hidratanţi şi, mai în profunzime, ca eutrofici şi nutrienţi, stimulând funcţiile cutanate, având o acţiune anti-rid şi anti-îmbătrânire. Coacăza neagră este recunoscută, de asemenea, pentru proprietăţile sale antiinflamatorii şi astringente datorită conţinutului de tanini.

Muşeţel (Matricaria Recutita)-extras obţinut din inflorescenţele plantei, conţine în special ulei esenţial, bisabolol, camazulenă, flavonoide, glicozide cumarinice, colină, mucilagii, acizi fenolici. Muşeţelul are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene, calmante şi antiflogistice, fiind foarte indicat în cazul pielii sensibile şi delicate, cu uşoare tendinţe de iritaţii şi înroşire, predispusă la dermatite şi eczeme.

Lemn dulce (Glycyrrhetinic Acid)-este un amestec complex de Acid 18 ß gliciretic şi fosfolipide de Soja. Acidul 18 ß gliciretic este principiul activ atent selecţionat din rădăcină de Glycyrrhyza Glabra, cunoscut pentru acţiunea sa antiinflamatoare, motiv pentru care este utilizat în tratamentul dermatitelor atipice, al iritaţiilor pielii şi al mucoaselor accesibile. De asemenea are o puternică acţiune cicatrizantă. Este foarte indicat în tratamentul pielii înroşite, iritate şi cu erupţii pruriginoase.

Afișez toate cele 4 rezultate

  Naturys Vanity Routine Piele Sensibilă
  Ser anti-roșeață
  Naturys Vanity Routine Piele Sensibilă
  Fiole Sensitive Complex
  Naturys Vanity Routine Piele Sensibilă
  Cremă de protecție
  Naturys Vanity Routine Piele Sensibilă
  Cremă pentru desensibilizare