Naturys Vanity Routine Hidratare

Apa este o sursă indispensabilă vieţii, un element esenţial pentru celulele pielii. Pielea deshidratată şi uscată îşi pierde luminozitatea, devenind ternă şi lipsită de vitalitate. Datorită tratamentului Naturys Vanity Routine pentru Hidratare cu Purextract din Malţ, Santal şi Filodendron, pielea deshidratată îşi va recăpăta strălucirea şi luminozitatea şi va avea un aspect mai tonic şi mai uniformizat.
Ingrediente principale: Santal, Malţ şi Filodendron.

Purextract din Santal, Filodendron şi Malţ- este obţinut prin extracţie cu CO2 în stare supercritică fără solvenţi. Sunt extracte concentrate pentru un tratament intensiv de
frumuseţe.

Malţ (Hordeum Distichon)-este bogat în derivate rezultate din sciziunea amidonului (dextrine maltoză), în proteine (peptoni şi aminoacizi), în minerale, enzime şi vitamine ce favorizează regenerarea ţesuturilor şi stimulează reînnoirea celulară.

Santal (Santalum Album)- hidratant, dermopurificant şi astringent, asigură o îngrijire corectă a tenului deshidratat şi cu acnee, cu rol de a restabili nivelul de hidratare naturală a pielii.

Filodendron (Phellondendron Amurense)- compoziţia sa ajută la stimularea membranelor situate în straturile superioare ale pielii, facilitează şi stimulează regenerarea părţilor afectate, întărind membranele ţesuturilor.

Afișez toate cele 4 rezultate

  Naturys Vanity Routine Hidratare
  Ser hidratant
  Naturys Vanity Routine Hidratare
  Fiole Hydra Complex
  Naturys Vanity Routine Hidratare
  Cremă super- hidratantă
  Naturys Vanity Routine Hidratare
  Cremă hiper-hidratantă