Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wc_category_accordion has a deprecated constructor in /home/profess3/public_html/wp/wp-content/plugins/woocommerce-category-accordion/inc/trwca-widget.php on line 19
Arhive Naturys Advance Solution Lifting pentru faţă - Professional Brands

Categorii produs

Naturys Advance Solution Lifting pentru faţă

Colecţia ADVANCE SOLUTION LIFTING PENTRU FAŢĂ este CERTIFICATĂ COSMOS ORGANIC şi conține produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea feţei care au la bază uleiuri esențiale și ingrediente obţinute din culturi organice.Produsele din colecţia ADVANCE SOLUTION LIFTING PENTRU FAŢĂ conțin Extract de Ovăz, un ingredient natural “de lifting” datorită proprietăților sale anti-îmbătrânire.

Moleculele de Zahăr, extrase din polizaharidele de Ovăz, netezesc țesuturile pielii de la prima aplicare. Sinergia dintre principiile active prețioase, cum ar fi Uleiul de Argan organic și Extractele de Alge Marine Meristotheca Dakarensis și Jania Rubens, oferă o nouă şansă tenului matur. Bucurați-vă de o piele reîntinerită și vizibil mai luminoasă!

-->