Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wc_category_accordion has a deprecated constructor in /home/profess3/public_html/wp/wp-content/plugins/woocommerce-category-accordion/inc/trwca-widget.php on line 19
Arhive Naturys Beauty Day - Professional Brands

Categorii produs

Naturys Beauty Day

Trataţi-vă pielea cu tratamente specifice, datorită formulei inovatoare, caracterizată prin ingrediente active. Linia Nutri este special creată pentru a aduce o hidratare profundă, hrănește pielea şi acționează într-o manieră direcționată asupra vergeturilor, care induce producerea de colagen nou şi îmbunataţeşte aspectul estetic al pielii. Linia Activă este special creată pentru problemele inestetice create de celulită.

CREMA-ULEI a fost special creată cu ajutorul unui agent de emulsionare natural, care la contactul cu căldura de la masaj se transformă în ulei care are molecula foarte mică. Această cremă creşte nivelul de hidratare, care permite principiilor hidrofile (cele legate de apă) să fie penetrate în ţesut şi pentru a preveni evaporarea acestora din piele.

Ingrediente principale: Extractul din frunze de Ţelină, Cafeină, extract de Viţă de Vie, Gluconolactona.

-->