Londa Styling

STYLINGUL DEFINEȘTE LOOKUL FINAL

Nu este niciun secret faptul că stylingul reprezintă elementul final pentru fiecare creație. O tunsoare și o culoare vibrantă sunt esențiale, dar stylingul pune în valoare lookul final.

Alegerea produselor de styling este foarte importantă pentru atingerea rezultatelor dorite. Calitatea deosebită a produselor profesionale va avea un impact vizibil.

TEHNOLOGIA DIN PRODUSELE DE STYLING
MICRO POLIMERI 3D-SCULPT
Produsele de styling din portofoliul Londa Professional includ produse de tip spumă, gel, ceară și spray, toate conținând tehnologia Micro Polimeri 3D-Sculpt.

OFERĂ VOLUM
Micro Polimerii 3D-Sculpt învăluie fiecare fir de păr de la rădăcină la vârfuri, pentru a oferi volum și textură, permițând stiliștilor să pună în valoare orice coafură.

CREEAZĂ
Pentru a da părului forme noi, Micro Polimerii 3D-Sculpt unesc șuvițele individuale, astfel încât coafura are un aspect neted și structurat și se realizează aproape fără efort.

DEFINEȘTE
Vrei să finalizezi o coafură fără a lăsa părul încărcat și lipicios? Micro-Polimerii 3D-Sculpt învăluie firul de păr, oferind strălucire deosebită și, în același timp, asigurând o fixare adecvată.