Brazilian Illuminage – revoluția luminii

Brazilian Illuminage – revoluția luminii

Culoarea are nevoie de lumină, de bucurie și entuziasm. Arta colorării părului are nevoie de exercițiu și de multă practică. Nouă, celor de la Wella Professionals, ne place să fim alături de oamenii care pornesc în căutarea visului lor. De cei care iubesc viața și profesia de coafor. Știm că educația poate schimba lumea și suntem aici să punem umărul la cariera ta.

Seminar Brazilian Illuminage

Illuminage este noul Balayage!  Descoperă tehnica de colorare alături de Tudor Călăceanu, Trainer Wella România.

Brazillian Illuminage este tehnica perfectă dacă dorești să obții culori cu claritate și luminozitate. Un contrast accentuat ce încadrează fața, oferind în același timp o tranziție delicată de la rădăcini mai umbrite natural și efecte de luminozitate spre vârfuri.

Cui se adresează seminarul Wella Brazilian Illuminage?

Ei bine, ție! Pentru că e timpul să îți dezvolți tehnicile și să obții rezultate de culoare amplificate cu ajutorul tehnicilor si secretelor Wella.

Brazillian Illuminage este perfect pentru cei care doresc să obțină culori cu claritate și luminozitate. Un contrast accentuat ce încadrează fața și lungimile părului cu lumină, oferind în același timp o tranziție delicată de la rădăcini mai umbrite natural și efecte de luminozitate spre vârfuri.

Ce vei învăța?

  • Paleta de culori pentru realizarea tehnicii
  • Amplasarea culorilor
  • Umbrirea rădăcinilor, efecte de lumini pe lungimi, tranziţii de culoare
  • Produsele esențiale: BlondorPlex, Welloxon Perfect, Illumina Color, Color Touch

Înscrie-te și tu!

La Wella, facem lucrurile bine. Împărtășim cu tine tehnicile și cunoștințele pentru ca tu să dezvolți abilități noi pentru a obține rezultate frumoase, profesionale și cliente fericite

Contactează Consultantul Wella ca să îți rezervi locul din timp și ca să beneficiezi de oferta specială. Accesează link-ul acesta ca să găsești Consultantul Wella din județul tău: www.professionalbrands.ro/contact

Informează-te!


Pentru a afla mai multe detalii despre modalitatea de participare și oferte personalizate, luați legătura cu Emil Scutaru – București – 073267409

Vă așteptăm la The Studio Education & Creativity Hub în București (Adresă: București, Str. Dr. Iacob Felix, nr. 55, parter. Tel: 021.411 18 98)

Fii la curent cu toate noutățile Wella Professionals!

Te așteptăm pe Facebook și Instagram pentru inspirație.

Pagina de Facebook Wella Professionals: https://www.facebook.com/ProfessionalBrands.WellaProfessionals

Grupul de Facebook Wella Passionistas: https://www.facebook.com/groups/WellaPassionistasRomania

Pagina de Instagram Wella Professionals: @wellahair_ro