Asortează-ți manichiura cu cele mai exotice plaje din lume

Asortează-ți manichiura cu cele mai exotice plaje din lume
Asortează-ți manichiura cu cele mai exotice plaje din lume

Pregătește-te de vară! Asortează-ți manichiura cu cele mai exotice plaje din lume E timpul să călătorești pe tărâmurile palmierilor, al cocktailurilor și al apelor de culoarea safirului cu manichiuri asortate, strălucitoare și vibrante.

Pleci o perioadă mai lungă de timp? Fii fără grijă, formula OPI Infinite Shine oferă până la 11 zile de strălucire și rezistentă.

Asortează-ți manichiura cu cele mai exotice plaje din lume. Să pornim în călătorie!

Tulum, Mexic

       Cu nisipuri aurii, ape strălucitoare de verdele jadului și temperaturi numai bune de relaxare, Tulum este locația în care merg iubitorii de plajă pentru o doză de zen glamouros. Această locație boho chic promite de la ședințe de yoga pe nisipurile strălucitoare până la platouri cu gustări alături de câteva pahare de Margarita. Te poți bucura pe timpul zilei de pește proaspăt și fructe de mare la grătar, apoi să petreci seri de neuitat la lumina lumânărilor.

Nuanțele care să te însoțească pe plajă sunt:

       „Taupe-less Beach pentru unghiile de la mâini + Color So Hot It Berns pentru cele de la picioare. Și… dacă mai adaugi niște Margarita e Hula-rious! pe unghiile mâinilor + Strawberry Margarita pe cele de la picioare.”, recomandă Diana Marandiuc, Education Manager OPI.

Bali, Indonezia

       Iată-ne și în Bali, insula iubitorilor de fantezii, unde surferii și localnicii se îngrămădesc deopotrivă pe plajele incredibil de frumoase cu nisip alb și negru pentru a savura peisajele care îți taie respirația, apa de culoarea safirului și apusurile arzătoare. În această vară ne îndreptam atenția spre Canggu, una din cele mai în vogă destinații de vacanță la ora actuală, cu hoteluri și penthouse-uri trendy, cafenele și buticuri aerisite, piscine pe acoperișul clădirilor și cluburi elegante pe plajă, în care răsună ritmurile hip-hop old-school.

       „Nuanțele potrivite răsăriturilor balineze sunt: La Paz-itively Hot pe unghiile degetelor de la mâini + Sunrise to Sunset pe unghiile de la picioare. Mănâncă, fă-ți unghiile, iubește – Samoan Sand la mâini + We Seafood and Eat It la unghiile de la picioare.”, adaugă specialistul OPI.

Kokomo, Fiji

       Inspirația OPI pentru colecția de vară a fost această locație pitorească, cu plaje neatinse, țara florei luxuriante, a păsărilor exotice și a mărilor liniștite. Insula Kokomo este o destinație în care descoperi luxul din secunda în care aterizezi cu elicopterul privat. În timp ce stai pe marginea Marelui Recif Astrolab, această insulă privată promite unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu sesiuni incredibile de scufundare și bucătari personali gata să îți satisfacă toate poftele culinare.

       Nuanțele pe care să le asortezi cu albastrul oceanului sunt: Super Trop-i-cal-i-fiji-istic pentru manichiură + Humidi-Tea pentru pedichiură. Go bright or go home – Cozu-Melted in the Sun la mâini + Sun, Sea, and Sand in My Pants la picioare.

Ei, ce zici? Se anunță o călătorie plină de culoare și un vibe bun, nu-i așa?

Alege să ai cea mai colorată vară!