3 idei de coafuri pentru petrecerile verii

3 idei de coafuri pentru petrecerile verii
3 idei de coafuri pentru petrecerile verii

Vara vine mereu cu noi provocări și cu tot atâtea motive de petrecere. Festivaluri, vacanțe, nunți, petreceri. Iar noi trebuie sa fim pregătite ca să arătăm impecabil. Fiecare coafură, fiecare nou look pentru care optăm trebuie să se potrivească atât cu evenimentul, cât și cu sezonul în care ne aflăm. Așadar, Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional, ne spune care sunt cele mai în vogă coafuri pentru petrecerile de vară. Iată idei de coafuri pentru petrecerile verii.

Look-uri pentru petrecerile de vară

În această vară, nu ar trebui să lipsească din alegerile tale următoarele trei coafuri care, nu numai că fac furori, dar oferă și extrem de multă eleganță prin simplitatea lor. În plus, poți jongla cu accesorizarea lor foarte ușor astfel încât să obții un plus de efect.

Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional îți propune următoarele 3 idei de coafuri pentru petrecerile verii:

1. Coada, în toate variațiunile ei, este în voga anul acesta și merge la orice pretrecere și pentru orice invitat, fie că vorbim de mireasă sau nașă.

2. Valurile, mai finisate sau mai puțin finisate.

3. Beach waves, mai lăsate și texturate (California Way).

Probabil, te întrebi cum să realizezi aceste coafuri de vară atât de la modă sau cel puțin ce produse de styling ai putea folosi pentru a obține aceste trei look-uri.

„La nivel de aranjare a părului, e bine să simplificăm lucrurile și să mizăm pe produse polivalente. Recomand cu căldură,  Sea Salt MultiPlay, dar și Protect It, Refresh It sau Fix It pentru fixarea coafurii”, ne explică Dudu Cumpăt.

3 idei de coafuri pentru petrecerile verii

            ”Dacă iei în calcul să mizezi pe coadă de cal sub orice formă și chip, atunci fii atentă, ”Spală-ți părul cu o seară înainte, dar nu aplica balsam pe păr sau mască. Explicația? Acest lucru face ca părul să rămână mai aspru și mai ușor de coafat, oferind rezistență coafurii”, ne dezvăluie specialistul Londa Professional.

”Pe de altă parte, dacă visezi la valuri sau bucle de orice fel, e important să ai un păr cât mai curat. Alegerea ideală de produse de îngrijire? Gama Deep Moisture sau Velvet Oil. Pentru beach waves, ca să le realizăm repede, părul trebuie spălat acasă, da,  personal, prefer să-l spăl în salon pentru a putea să-l usuc cu volum la rădăcină, pentru a evita tapatul sau creponatul la rădăcină”, explică stilistul.

Ce să nu faci înainte de coafare?

Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional, ne explică care sunt cei mai utili pași înainte de coafare.

  • să punem prea mult balsam la spălat
  • să folosim produse care netezesc părul. În general, produsele tip cremă fac acest lucru și astfel coafura va fi mai puțin rezistentă
  • trebuie să se pună accentul pe rezistența coafurii, pe produsele care se pun înainte sau în timpul realizării coafurii, nu pe cele de final
  • coafura trebuie adaptată evenimentului și mai ales rolului pe care clienta îl are la acel eveniment.