Seminarul Londa Professional Look & Learn „Switch your color”

Londa Professional a lansat noua vopsea semi-permanentă, COLOR SWITCH, în cadrul seminarului Look & Learn „Switch your color” de la București!

Londa Professional a lansat noua vopsea semi-permanenta, Color Switch – 8 nuanțe de vopsea profesională, pentru combinații nelimitate de culoare, în cadrul unui seminar Look & Learn plin de creativitate. Evenimentul a avut loc miercuri, 7 noiembrie 2018, pe scena celui mai în voga club din București – Face Club.

Colecția COLOR SWITCH a fost creată să rămână în trend și să facă istorie în colorarea părului. Este ușor de mixat, de aplicat și te surprinde pe partea de colorare cu CHEERS! CLEAR, YIPPEE! YELLOW, OK! ORANGE, ROAR! RED, MY! MAGENTA, VIP! VIOLET, BANG! BLUE și GO! GREEN – 8 nume unice, perfecte pentru a crea mixuri nelimitate de culoare.  Trainerii din echipa Londa Professional și-au folosit creativitatea pentru a crea cu Color Switch un curcubeu de culori în păr.

În cadrul seminarului au fost pe scenă toți cei 21 de membri din echipele de hairstiliști Londa Professional – echipa Londa Team și echipa Londa New Talent, iar evenimentul a fost prezentat de Dudu Cumpăt.

Marian Hrenciuc și Gabriel Ilie au prezentat live cum se realizează colorarea cu Color Switch și pudra decoloranta pentru tehnici freehand – Blonded Unlimited.

Apoi, cei peste 150 de participanți din salonele partenere Londa Professional, au putut vedea cum se realizează în detaliu, coafuri de salon și cocuri sofisticate, potrivite pentru evenimente de seară, cocktailuri sau pentru seara de Revelion, dar și bucle lejere & jucaușe realizate cu stylerele ghd.

Cei care au vrut sa testeze stylerele ghd au avut posibilitatea să o facă în pauza eveniemntul, în zona special creată pentru ghd, unde Bogdan Mirică, Cristian Linieru, Cristina Parinică & Gabriel Ilie au arătat celor interesați cum să creezi bucle uimitoare și să păstrezi integritatea părului, cu ajutorul tehnologiei unice ghd și a temperaturii optime de 185°C, perfectă pentru păstrarea unui păr sănătos.

Secțiunea Tunsoare a uimit prin liniile asimetrice și culorile WOW realizate de Valentin Sava, Cristian Linieru și Radu Șerban.

     

Finalul evenimentului a culminat cu partea de Avangardă, unde Violeta Palovici, Gabriel Ilie și Bogdan Mirică au uimit audienta prin creativitate, unicitate și culoare.

     

Bucură-te de culori nelimitate – bucură-te de COLOR SWITCH by Londa Professional.

#LondaProfessional

#ColorSwitchRo

#SwitchYourColor

#SwitchToLonda

 

Click aici pentru a vedea evenimentul complet în imagini.

Cu drag,

Echipa Londa Professional

Live It | Learn It | Share It

-->