Wella Professionals

Pentru noi părul este totul. Și așa a fost încă de la începuturi. Tot ce își are sursa în pasiunea noastră pentru păr și dorința de inovație duce la ceea ce noi numim momente de triumf în păr.

TOTUL A ÎNCEPUT DE LA PASIUNEA UNUI STILIST. Povestea Wella Professionals a început în anul 1880 cu Franz Stroeher, un tânăr stilist german cu spirit antreprenorial și cu foarte multă pasiune pentru păr. Dorința lui de a învața cât mai mult l-a purtat prin marile centre de fashion din Europa, unde și-a găsit inspirația să producă primele produse. Acestea sunt bazele pe care s-a clădit Wella.

Pentru mai bine de 135 de ani, Wella a evoluat și a prosperat, lucrând în strânsă legătură cu salonele de coafură și cu stiliștii. Ceea ce a început din pasiunea unui singur stilist este prezent acum în peste 4 milioane de saloane profesionale din întreaga lume iar clienții acestor saloane beneficiază din plin de rezultate pe măsură, pretutindeni în lume.

CU ACEEAȘI PASIUNE, NE-AM PROPUS SĂ TRECEM LA NIVELUL URMĂTOR. Cu o perspicacitate născuta din ascultarea și înțelegerea dorințelor clienților noștri, reușim să ne delectăm și inspirăm partenerii, punându-le la dispoziție nenumarate modalități prin care, la rândul lor, să satisfacă nevoile clienților lor. Afacerea lor prosperă alături de Wella Professionals.

HRĂNIM PASIUNEA CU INSPIRAȚIE CREATIVĂ. Inspirația este vitală pentru fiecare stilist. Atunci când pasiunea lui este aprinsă, aceasta creează cele mai bune lucrări iar acest lucru se simte în salon, a cărui atmosferă se încarcă de energie și magie. Wella Professionals Trend Vision transpune acea inspirație și ofera o privire de ansamblu asupra noilor tendințe în fashion, culoare, styling și design, interpretate ca o colecție alcătuita din patru trenduri pentru păr.