Wella Professionals Perm

DESCOPERA LUMEA WELLA PROFESSIONALS PENTRU SCHIMBAREA PERMANENTA A TEXTURII PARULUI


O GAMA COMPLETA DE PRODUSE PENTRU ORICE TRANSFORMARE FLEXIBILA

Cea mai concisa gama de produse creata de Wella Professionals, ce iti ofera puterea de a crea orice textura doresti, cu posibilitati nelimitate de styling.

Wella Professionals iti propune o gama noua ce duce transformarea permanenta a structurii parului la un nou nivel.

Pentru prima data, Wella Professionals iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a le oferi clientelor tale o schimbare permanenta a texturii parului care le lasa destula flexibilitate sa isi coafeze parul asa cum viseaza.

GAMA DE PRODUSE PENTRU BUCLE NATURALE

WAVE IT – PRODUSE PENTRU ONDULARE Cu pH alcalin pentru a crea bucle de durata ce arata si se simt incredibil de naturale. Cu tehnologia Flexi Protect. MILD pentru parul vopsit si sensibil. INTENSE pentru parul normal si rezistent.

WAVE IT – PRODUS PENTRU NEUTRALIZARE Special creat pentru a neutraliza rezultatele obtinute cu Wave It MILD sau INTENSE.

GAMA DE PRODUSE PENTRU INDREPTARE PERMANENTA

STRAIGHTEN IT – PRODUSELE PENTRU INDREPTARE Cu pH alcalin pentru par drept de durata, matasos. Cu tehnologia Flexi Protect. MILD pentru parul vopsit si sensibil. INTENSE pentru parul normal si rezistent.

STRAIGHTEN IT – PRODUSUL PENTRU NEUTRALIZARE Special creat pentru a neutraliza rezultatele obtinute cu Straighten It MILD sau INTENSE.

GAMA DE PRODUSE PENTRU BUCLE ELASTICE

CURL IT – PRODUSE PENTRU ONDULARE Cu pH alcalin pentru a crea bucle elastice, de durata. Cu tehnologia Flexi Protect. MILD pentru parul vopsit si sensibil. INTENSE pentru parul normal si rezistent.

CURL IT – PRODUS PENTRU NEUTRALIZARE Special creat pentru a neutraliza rezultatele obtinute cu Curl It MILD sau INTENSE.