despre professional brands

Professional Brands Marketing&Distribution este un Business Unit creat la 1 Iulie 2010 ca parte a organizatiei Interbrands Marketing&Distribution.

Distribuim si promovam branduri profesionale de prestigiu. Activitatea noastra este de tip B2B, adica suntem profesionisti si ne adresam profesionistilor. Brandurile distribuite in Romania sunt branduri de prestigiu, inovatoare in piata profesionala de ingrijire a parului Wella Professionals, System Professional, Londa Professional, Sebastian Professional, Nioxin.

Secundar, ca parte a ofertei comerciale avem in portofoliul nostru accesorii, tehnica si mobilier pentru saloanele de coafura marca Tondeo, Beauty Star, Denman, Patrick Cameron.

Viziunea noastra este sa devenim #1 in industria serviciilor de infrumusetare din Romania prin consolidarea pozitiei de lider pe piata profesionala de ingrijire a parului. Misiunea noastra este sa fim partenerul vizionar si de incredere al saloanelor de coafura oferindu-le educatie, inspiratie si inovatie pentru dezvoltarea afacerii de salon in special si a pietei profesionale in general.

Valorile in care credem cu tarie sunt: Calitatea, Increderea, Pasiunea, Profesionalismul, Educatia si Inovatia.

Hairstilistii despre Wella Professionals

Wella m-a ajutat sa devin profesionist in hairdressing oferindu-mi posibilitatea sa ma exprim liber atat in show-uri cat si la mine in salon. Clientii mei cer produsele Wella Professionals pentru ca stiu ca vor avea parte de cel mai bun rezultat posibil. Wella Professionals ma inspira si ma ajuta sa-mi rasfat clientele cu coafuri incantatoare.
Wella Top Team - CONSTANTIN ILIE
Relatia mea cu Wella este una foarte frumoasa si dureaza de multa vreme. Pentru mine, ca hairstilist, este foarte important sa am produse profesionale care incorporeaza in formula ultimele inovatii in domeniu. Wella m-a ajutat in consolidarea profesiei mele, oferindu-mi educatie si sprijin.
Wella Top Team - ALINA RAU

WELLA. PASSIONATELY PROFESSIONAL. Pentru noi parul este totul. Si asa a fost inca de la inceputuri. Tot ce isi are sursa in pasiunea noastra pentru par si dorinta de inovatie duce la ceea ce noi numim momente de triumf in par.

TOTUL A INCEPUT DE LA PASIUNEA UNUI STILIST. Povestea Wella Professionals a inceput in anul 1880 cu Franz Stroeher, un tanar stilist german cu spirit antreprenorial si cu foarte multa pasiune pentru par. Dorinta lui de a invata cat mai mult l-a purtat prin marile centre de fashion din Europa, unde si-a gasit inspiratia sa produca primele produse. Acestea sunt bazele pe care s-a cladit Wella.

Pentru mai bine de 125 de ani, Wella a evoluat si a prosperat, lucrand in stransa legatura cu salonele de coafura si cu stilistii. Ceea ce a inceput din pasiunea unui singur stilist este prezent acum in peste 4 milioane de saloane profesionale din intreaga lume iar clientii acestor saloane, barbati si femei, beneficiaza din plin de rezultate pe masura, pretutindeni in lume.

CU ACEEASI PASIUNE, NE-AM PROPUS SA TRECEM LA NIVELUL URMATOR. Cu o perspicacitate nascuta din ascultarea si intelegerea dorintelor clientilor nostri, reusim sa ne delectam si inspiram partenerii, punandu-le la dispozitie nenumarate modalitati prin care, la randul lor, sa satisfaca nevoile clientilor lor. Afacerea lor prospera alaturi de Wella Professionals.

HRANIM PASIUNEA CU INSPIRATIE CREATIVA. Inspiratia este vitala pentru fiecare stilist. Atunci cand pasiunea lui este aprinsa, aceasta creeaza cele mai bune lucrari iar acest lucru se simte in salon, a carui atmosfera se incarca de energie si magie. Wella Professionals Trend Vision transpune acea inspiratie si ofera o privire de ansamblu asupra noilor tendinte in fashion, culoare, styling si design, interpretate ca o colectie alcatuita din patru trenduri pentru par.

TRANSMITEM MAI DEPARTE ENERGIE. In fiecare an, peste 1.5 milioane de stilisti sunt implicati intr-unul din cele peste 85.000 de evenimente educationale. Acest fapt face ca programele noastre de training sa fie foarte cautate si apreciate pretutindeni in lume. Wella Professionals atinge fiecare parte a acestui business. De la tunsoare la marketing, de la management la culoare, de la inovatie la trenduri. Poti sa te bazezi pe noi pentru ca avem cele mai bune programe educationale si toate acestea pentru a ne ajuta clientii si industria sa creasca.