June 8, 2014
 Publicat de PB

NIOXIN LANSEAZA DIABOOST™ TRATAMENT CU TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA CE MARESTE DIAMETRUL PARULUI

Nioxin Diaboost

NIOXIN, brandul #1 recomandat de catre hairstilistii din SUA ca tratament impotriva subtierii parului, lanseaza noul DiaBoost™ cu HTX™ (Hair Thickening Xtrafusion), un tratament zilnic leave-in care a fost creat si testat stiintific pentru a mari diametrul fiecarui fir de par in parte oferind parului un aspect mult mai bogat, mai frumos. DiaBoost™ este primul produs care contine aceasta tehnologie inovativa, dand rezultate dupa o singura aplicare.

„Subtierea parului este un concept complex. Noi asociem subtierea cu rarirea parului, adica mai putine fire de par pe scalp. Foarte rar se vorbeste despre diametrul firului de par, care joaca un rol important in subtierea parului. In diferite etape ale vietii, diametrul firului de par se poate micsora. Din nefericire, o micsorare aparent mica a diametrului firului are un efect vizual semnificativ asupra cantitatii de par, de aceea trebuie sa ii acordam atentia cuvenita. Pentru a mari diametrul, folosesc DiaBoost, tratamentul care da un aspect mai voluminos parului ca si cum ar avea in plus 11.000 de fire. Mai mult, ofera parului mai multa flexibilitate, ceea ce il face mai usor de coafat.” Eduard Virag, ambasador NIOXIN ROMANIA.

“Dupa un leadership de 25 de ani pe piata profesionala a produselor impotriva subtierii si caderii parului, NIOXIN ofera un portofoliu bogat de produse care se adreseaza aspectelor multiple ale subtierii si caderii parului. Cercetarile noastre din domeniu, interviurile date de hairstilisti despre rolul important al diametrului parului precum si cercetarile cosmetice din ramura de skincare au condus la dezvoltarea acestui produs DiaBoost™ cu HTX™,” spune Dr. Rene Rust, Principal Scientist pentru NIOXIN.

DIAMETRU MAI MARE, VOLUM MAI MARE

DiaBoost™ este un tratament intensiv leave-in treatment care mareste diametrul fiecarui fir de par oferind un aspect mai voluminos parului ca si cum ar avea in plus 11.000 de fire. Ofera parului un aspect vizibil mai bogat dupa prima aplicare. Folosit zilnic si mai multe zile consecutive, parul beneficiaza de o protectie suplimentara impotriva ruperii avand astfel premisele de a creste lung. DiaBoost™ patrunde in firul de par si il face mai flexibil si mai usor de coafat, fara sa il incarce sau sa devina uleios sau lipicios. In plus, DiaBoost™ se aplica pe parul umed, proaspat spalat, astfel incat cine il foloseste sa isi aranjeze parul dupa dorinta.
DiaBoost™ contine noua tehnologie HTX™, un complex inovator ce combina Cafeina, Panthenolul si Niacinamida. Cafeina imbunatateste hidratarea scalpului, ceea ce inseamna un stratum corneum (stratul exterior al scalpului) mai sanatos. Panthenolul, si el imbunatateste hidratarea scalpului si, in plus, patrunde in cortexul parului dandu-i mai multa rezistenta si hidratare. Niacinamida este un ingredient folosit si in skincare pentru a imbunatati bariera protectoare a pielii capului, dar si textura si tonusul. NIOXIN foloseste aceste trei ingrediente pentru a mari diametrul parului, adica ceea ce face din DiaBoost™ un produs unic.

DiaBoost™ desavarseste portofoliul de produse NIOXIN si poate fi folosit alaturi de sistemul NIOXIN pentru rezultate extraordinare. Conform declaratiei dermatologului Dr. Bianca Maria Piraccini de la Universitatea Bologna, Italy: “Cercetarile publicate certifica faptul ca tehnologia din formula NIOXIN DiaBoost™ ofera o marire semnificativa si masurabila a diametrului fiecarui fir de par. In concluzie, pentru toata lumea care este ingrijorata de subtierea si caderea parului, acesta este un produs minunat.”