Nioxin diaboost

TRATAMENTE PERSONALIZATE PENTRU NEVOI INDIVIDUALE

Tratamentele intensive de la Nioxin sunt create sa indeplineasca nevoile individuale ale clientilor care au probleme cu subtierea parului.

Pentru cele mai bune rezultate, tratamentele intensive Nioxin se recomanda si se folosesc impreuna cu unul din sistemele corespunzatoare.


INTENSIVE TREATMENT – DIABOOST cu HTX

DESCRIERE:

Tratament inovator intensiv leave-in care marește diametrul fiecarui fir de par și astfel ii ofera un aspect vizibil mai bogat dupa prima aplicare. DiaBoost™ patrunde in firul de par și il face mai flexibil și mai ușor de coafat, oferindu-i o protecție suplimentara impotriva ruperii, fara sa il incarce sau sa devina uleios sau lipicios. Astfel ofera parului un aspect mai voluminos, ca și cum ar avea in plus 11.000 de fire.

TEHNOLOGII:

Tehnologia revoluționara HTX™ din DIABOOST include ingrediente cu beneficii notabile in industria de ingrijire a pielii precum Cafeina, Panthenolul și Niacinamida și ofera parului un aspect mai des și mai plin.

APLICARE:

Aplicați pe parul curat și umed, direct la radacina astfel incat produsul sa fie distribuit cat mai uniform pe scalp. Efectuați un masaj de un minut, apoi pieptanați parul și coafați-l dupa dorința.

Datorita designului special, este ușor și rapid de aplicat.


INTENSIVE TREATMENT – DEEP REPAIR HAIR MASQUE

DESCRIERE:

Un tratament-masca intensiv, ce ofera protectie prin fortificarea firului de par si previne degradarea si ruperea firelor de par. Ofera ingrijire iar parul devine usor de manevrat si suplu, aspectul de reparare fiind vizibil.

TEHNOLOGII:

Agenti de ingrijire cu acțiune intensa și care nu incarca firul de par.

APLICARE:

Dupa samponare, distribuiti uniform pe par. Lasati sa actioneze 3-5 minute. Clatiti bine.


INTENSIVE TREATMENT – HAIR BOOSTER

DESCRIERE:

Tratament intensiv leave-in pentru zonele cu probleme, cum sunt zonele cu fire de par vizibil subtiate sau de-a lungul liniei parului.

TEHNOLOGII:

Tratament cu formula cosmetica concentrata, cu “CoZyme-10 Vitamin Complex”. Este un tratament special creat pentru zonele de par cu densitate vizibil redusa a firelor si cu fire vizibil subtiate, cu o tehnologie cu dubla actiune.

Contine cheratina pentru a intari parul fragil, protejandu-l impotriva distrugerii cuticulei.
Contine Methyl Nicotinate ce ofera o senzatie de incalzire.

APLICARE:

Folositi de doua ori pe zi, dimineața și seara. Aplicati Hair Booster pe par de la radacini spre varfuri, inainte de a aplica Nioxin Scalp Treatment. Distribuiti cu degetele pe zonele cu fire de par vizibil subtiate si de-a lungul liniei parului. Poate cauza inrosirea temporara a pielii dupa aplicare.