despre professional brands

Professional Brands Marketing&Distribution este un Business Unit creat la 1 Iulie 2010 ca parte a organizatiei Interbrands Marketing&Distribution.

Distribuim si promovam branduri profesionale de prestigiu. Activitatea noastra este de tip B2B, adica suntem profesionisti si ne adresam profesionistilor. Brandurile distribuite in Romania sunt branduri de prestigiu, inovatoare in piata profesionala de ingrijire a parului Wella Professionals, System Professional, Londa Professional.

Secundar, ca parte a ofertei comerciale avem in portofoliul nostru accesorii, tehnica si mobilier pentru saloanele de coafura marca Tondeo, Beauty Star, Denman sau Patrick Cameron.

Viziunea noastra este sa devenim #1 in industria serviciilor de infrumusetare din Romania prin consolidarea pozitiei de lider pe piata profesionala de ingrijire a parului.

Misiunea noastra este sa fim partenerul vizionar si de incredere al saloanelor de coafura oferindu-le educatie, inspiratie si inovatie pentru dezvoltarea afacerii de salon in special si a pietei profesionale in general.

Valorile in care credem cu tarie sunt: Calitatea, Increderea, Pasiunea, Profesionalismul, Educatia si Inovatia.

Hairstilistii despre Londa Professional


Pentru mine LONDA PROFESSIONAL inseamna deschiderea unei ferestre magice catre o alta lume in care am renascut, m-am redescoperit si in care am putut da frau liber creatiei. O lume plina de culoare, de frumos, in care mereu ai ceva de invatat, o echipa minunata, alaturi de care am evoluat, si mai presus de toate, menirea mea, a LONDEI, este de a face FEMEIA mai frumoasa, mai increzatoare in propriile forte. Acest lucru nu-l poti face singur ci numai in echipa. Este minunat sa faci parte din LONDA, sa-i simti magia!
Londa Team - VIOLETA CINCA


DESPRE LONDA

Londa Professional este un brand renumit atat la nivel international cat si la nivel local, fiind de peste 40 de ani partenerul stilistilor de succes din Romania.

Pentru Londa Professional, un parteneriat de succes se traduce prin traditie, incredere, relatii individuale si sustinere locala astfel incat impreuna sa fim si mai buni.

Asemenea unei flori, parul reflecta vitalitatea prin culoare, structura si stralucire, fiind prezent in fiecare moment din viata clientei.
Produsele si serviciile noastre sunt simple dar atractive, de inalta calitate dar accesibile, sunt profesionale dar intuitive.

Cu o experienta solida si lunga in culoare, pretuim frumusetea clientilor din intreaga lume si incurajam talentul stilistilor ce dau frau liber creativitatii.

Londa Professional ofera:
Frumusete si vitalitate parului, animat de culoare, textura, miscare si stralucire.
Educatie si training pe care le poti pune in aplicare chiar de a doua zi.
Materiale si servicii care sporesc imaginea salonului tau.
Abordare simpla a afacerii, care iti permite sa te concentrezi pe munca creativa.

Cheia succesului pentru un salon prosper este satisfactia 100% a clientilor.

Noi suntem Londa Professional:
“In good hands”